Δήμος Σερρών: Η αυτοδιοίκηση στηρίζει την κοινωνία!

Στη διανομή 20 ακόμη διατακτικών επιταγών για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού προχώρησε ο Δήμος Σερρών συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια-COVID 19».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών στο πλαίσιο προγράμματος, ενώ ο Δήμος Σερρών μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας διαθέτει και δωροεπιταγές αξίας 118 ευρώ ανά ωφελούμενο σε 20 οικογένειες ανά μήνα για την αγορά τροφίμων σε καταστήματα σούπερ μάρκετ.

Οι δικαιούχοι της δράσης που υλοποιείται αυτό το μήνα επιλέχθηκαν με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, καθώς το πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια-COVID 19» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε».

Πάντως μη νομίζεται. Φτάσαμε σήμερα εργοδότες και εργαζόμενοι να χρηματοδοτούμαστε από το κράτος

Δηλαδή το κράτος είναι ήμερα ο καθολικός εργοδότης της χώρας

Ποιος να το περίμενε ο Μητσοτάκης να περάσει ουσιαστικά στην …αριστερά!

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Όταν η εταιρική ευθύνη και η αυτοδιοίκηση συμμαχούν, νικητής βγαίνει ο πολίτης

Όταν η εταιρική ευθύνη και η αυτοδιοίκηση συμμαχούν, νικητής βγαίνει ο πολίτης! «Εκστρατεία Αγάπης» από τον Δήμο Σερρών και τον όμιλο «Κάντζας»

Γεμίζουμε «Καλάθια Αγάπης» για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Σε μία μεγάλη «Εκστρατεία Αγάπης» ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων συμμαχούν ο Δήμος Σερρών και η σερραϊκή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Κάντζας» για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Σερρών και ο όμιλος «Κάντζας» ανέλαβαν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων για τα «Καλάθια Αγάπης», που θα βρίσκονται στα 13 καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην πόλη των Σερρών.

Την έναρξη της «Εκστρατείας Αγάπης» είχα την χαρά να ανακοινώσω σήμερα, μαζί με τον πολυ καλό φίλο και εξαίρετο επιχειρηματία, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου «Κάντζας» κ. Γιώργο Κάντζα σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Σερρών.

Επιπλέον, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ.Κάντζας μου παρέδωσε 200 Δωροεπιταγές των 10 ευρώ έκαστη, προκειμένου να διανεμηθούν από τον Δήμο Σερρών σε οικογένειες που έχουν ανάγκη!