Ο Κώστας Καραμανλής, παρών στην υπογραφή της σύμβασης της μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου!

Για ένα δύσκολο καλοκαίρι με πολλαπλά ανοιχτά μέτωπα ετοιμάζεται η κυβέρνηση και από την έκβαση αυτής της πολυεπίπεδης μάχης θα κριθεί και ο χρόνος της επόμενης αναμέτρησης.

Το κύμα της ακρίβειας και τα ταραγμένα νερά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται στην αιχμή του ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση επιχειρεί να ανεβάσει ταχύτητες στο μέτωπο της πολιτικής προστασίας καθώς είναι νωπές οι μνήμες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού  καλοκαιριού. 

Ερωτηθείς για τα σενάρια πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού, ο κ. Καραμανλής που βρίσκεται και πάλι στις Σέρρες απάντησε με νόημα πως αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται από έναν, όχι από πολλούς


«Από τον Πρωθυπουργό της χώρας. Και ο πρωθυπουργός της χώρας έχει πει ότι θα κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Εγώ λοιπόν αυτό κρατάω. 

Βέβαια, ολοκληρώνοντας τον 3ο χρόνο διακυβέρνησης, εκ των πραγμάτων μπαίνουμε σε προεκλογικό χρόνο.

Όσο για τον ανασχηματισμό, επίσης αποφασίζει ένας -και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου…»

Πάντως ο ίδιος βρίσκεται όλο και περισσότερο στο Νομό Σερρών και φυσικά είναι πανέτοιμος και για το ενδεχόμενο των εκλογών..

Τέλος σήμερα θα παραβρεθεί στην υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση της μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Κολυμβητηρίου Αθλητικού Πάρκου Ομονοίας από τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ..

Βλέπετε για τον Καραμανλή μιλάνε και τα έργα…
Και μάλιστα περισσότερο από τα … λόγια!