Ναι από Καραμανλή και επιχορήγηση στις ΔΕΥΑ Σιντικής και Εμμ. Παππά!

Ένα προσωπικό αίτημα των ΔΕΥΑ Σιντικής και του Δήμου του Εμμανουήλ Παππα για επιχορήγηση ικανοποιήθηκε, από τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή.

Έτσι το ποσό των ενενήντα χιλιάδων ευρώ (90.000,00€) εγκρίθηκε για τη ΔΕΥΑ Σιντικής μετά από προσωπικό αίτημα του προέδρου της εταιρείας κ. Παύλου Κορωνίδη.

Η συγκεκριμένη επιχορήγηση είναι ώστε η επιχείρηση να αντιμετωπίσει την δύσκολη καθημερινότητα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

Αντίστοιχα το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000,00€) εγκρίθηκε για τη ΔΕΥΑ του Δήμου Εμμανουήλ Παππά μετά από αίτημα του Δημάρχου Δημήτρη Νότα.

Έναν Δήμο που επίσης δέχτηκε χτες με χαρά μία ακόμα αίθουσα στο γυμνάσιο του Νέου Σουλίου από την ΚΤΥΠ Α.Ε.

Διπλά χαρούμενος λοιπόν ο Δήμαρχος Δημήτρης Νότας δήλωσε:

Πραγματικά σήμερα με πολλή χαρά δεχτήκαμε από την ΚΤΥΠ στην οποία προΐσταται ο συντοπίτης μας Κώστας Καραμανλής υλικό απαραίτητο για να λειτουργήσει μία ακόμα αίθουσα στο γυμνάσιο του νέου Σουλίου.

Η αύξηση των μαθητών μας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δημιούργησε ανάγκες ακόμα μιας σύγχρονης αίθουσας διδασκαλίας που καλύφτηκαν με 20 θρανία 50 καρέκλες παιδιών μία έδρα δύο πίνακες .

Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Ρίζο το νέο διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πού έκανε άμεσα το αίτημα και τον κ. Γιάννη Χατζόπουλο που έτρεξε για να το πραγματοποιήσει.

Από ότι φαίνεται ισχύει και στις Σέρρες το κατά Ματθαίο ευαγγέλιο (7:7-8) που λέει:

«Ζητάτε και θα σας δοθεί, ψάχνετε και θα βρείτε, χτυπάτε την πόρτα και θα σας ανοιχτεί. Γιατί όποιος ζητάει λαβαίνει κι όποιος ψάχνει …..βρίσκει!”

Διαβάστε εδώ για το Νέο Δικαστικό Μέγαρο στις Σέρρες

Διαβάστε επίσης για τα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ

Διαβάστε εδώ για το Σχολείο της Ροδόπολης