Στις Σέρρες ο Καραμανλής για τα εγκαίνια του ΚΤΕΛ στο Στρυμονικό

Όσο για τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή, θα βρίσκεται στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο , μετά το ταξίδι του στη Σλοβενία για το Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε., καθώς θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου Σταθμού Λεωφορείων του ΚΤΕΛ νομού Σερρών, στον κόμβο του Στρυμονικού, αυτό το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι.

Μια τελετή εγκαινίων που ενώ ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Μαρτίου, τελικά αναβλήθηκε λόγω covid.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο σταθμό που λειτουργεί επιτυχώς εδώ και δύο χρόνια εξυπηρετώντας τις γραμμές Ηράκλειας, Σιδηροκάστρου και Νιγρίτας.

Βέβαια ο Κώστας πήρε νωρίτερα σήμερα τα εύσημα από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών κ. Στέλιο Ρίζο, για το ενδιαφέρον και την ουσιαστική και αποτελεσματική του στήριξη στο αίτημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών. για ολιγομελή τμήματα ομάδων μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στην ΠΕ Σερρών

Ολιγομελή τμήματα που υφίσταται για να εξυπηρετήσουν κυρίως τα σχολεία της επαρχίας, λόγω της δύσκολης γεωγραφικής δομής και του ανάγλυφου του Νομού μας, όπως το ΓΕΛ Σιδηροκάστρου, Νέας Ζίχνης, Νέου Σκοπού, Πεντάπολης, Προβατά, Σκουτάρεως αλλά και όλα τα ΕΠΑΛ που δέχονται μαθητές από πολλά χωριά.