Άμεση η ανταπόκριση Καραμανλή στα αιτήματα Καραβασίλη και Ρίζου!

Άμεσα εκπληρώθηκαν τα αιτήματα των νέων διευθυντών εκπαίδευσης Σερρών κ. Γιάννη Καραβασίλη και κ. Στέλιου Ρίζου από τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή.

Συγκεκριμένα οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης λίγες μέρες μόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους αντέδρασαν άμεσα έτσι ώστε να γίνει γρήγορα και μεθοδικά η κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού εκπαίδευσης από τον αρμόδιο φορέα ΚΤΥΠ Α.Ε.

Όπως ενημερώνει ο ειδικός συνεργάτης του Υπουργού κ. Γιάννης Χατζόπουλος, πραγματοποιείται σήμερα η παράδοση εξοπλισμού για την άμεση κάλυψη αναγκών στη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών.

Έτσι το πρόσφατο αίτημα των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης του κ. Γιάννη Καραβασίλη και κ. Στέλιου Ρίζου που τέθηκε στην πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση τους με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή πραγματοποιείται άμεσα με πολλαπλά οφέλη κυρίως για τους νεοεισερχόμενους μαθητές
με νέα γραφεία, καθίσματα, θρανία κ.α. σε σχολεία του Νομού Σερρών.

Αναγκαίος εξοπλισμός που χρόνια δεν έχει ανανεωθεί…

ΚΤΥΠ Α.Ε.: Eξοπλισμός για το Δημοτικό Νέας Ζίχνης και το Γυμνάσιο Νέου Σουλίου !

Παράλληλα μέσω της ΚΤΥΠ ΑΕ, ως εποπτευόμενος φορέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εξοπλίζεται τόσο το Δημοτικό Νέας Ζίχνης όσο και το Γυμνάσιο Νέου Σουλίου με τον αναγκαίο προβλεπόμενο εκπαιδευτικό εξοπλισμό μετά από αίτημα των τοπικών Δημάρχων σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα..

Περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα σε λίγο..

Διαβάστε επίσης

Νότης Μηταράκης – Σέρρες: Δεν παρέχουμε στους πρόσφυγες ισόβια δωρεάν φιλοξενία!