Ευχαρίστησε Καραμανλή και Πέτσα ο Κουτσάκης καθώς Ξεχρεώθηκε η ΔΕΥΑ Ηράκλειας!

Ο Δήμος Ηράκλειας με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τόσο τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή όσο και το Στέλιο Πέτσα καθώς ξεχρεώθηκε η ΔΕΥΑ Ηράκλειας!

2.000.000 ευρώ σε τρεις δήμους της Π.Ε Σερρών

Συγκεκριμένα με το ποσό των 2.000.000 ευρώ συνολικά θα επιχορηγηθούν τρεις δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών , από το Υπουργείο Εσωτερικών για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων τους προς τρίτους.

Οι δήμοι είναι ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά που θα επιχορηγηθεί με 29.071 ευρώ, ο Δήμος Ηράκλειας που θα επιχορηγηθεί με 1.788.969 ευρώ και ο Δήμος Σερρών που θα επιχορηγηθεί με 208.303 ευρώ.

Πρώτος και καλύτερος λοιπόν ο Δήμος Ηράκλειας, διά του Δημάρχου του κ. Γεώργιου Κουτσάκη, ενημέρωσε τους δημότες του για τα αποτελέσματα  των επανειλημμένων επαφών και συσκέψεων, με τους αρμόδιους Υπουργούς κ.κ. Στέλιο Πέτσα και Κωνσταντίνο Καραμανλή, καθώς με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, πέτυχε, έναντι δικαιούμενων  επιχορηγήσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, να επιχορηγηθεί με το ποσό των 323.451,00 ευρώ προκειμένου να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης ενώ προχθές με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Πέτσα, προέβη στην επιχορήγηση του ποσού των 1.788.969,27 ευρώ για την αποπληρωμή όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της ΔΕΥΑ Ηράκλειας.

Τόσο ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας κ. Δημήτριος Τζήκας ευχαρίστησαν τους κ.κ. Υπουργούς Κωνσταντίνο Καραμανλή Υπουργό Μεταφορών και Στυλιανό Πέτσα Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για την αμέριστη υποστήριξη.

Δημήτρης Τζήκας πρόεδρος ΔΕΥΑ Ηράκλειας: H επιχείρηση θα μπορέσει να αναπνεύσει από τα χρέη που άφησαν οι προηγούμενοι!

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας κ. Τζίκας έσπευσε να ενημερώσει τους συμπολίτες του πως μετά την απόφαση αυτή η επιχείρηση θα μπορέσει να αναπνεύσει από τα χρέη που άφησαν οι προηγούμενοι

Και από δω  κ πέρα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της επιχείρησης χωρίς να επιβαρύνουμε τους δημότες να πληρώσουν το μάρμαρο της κακής διαχείρισης των προηγούμενων κ θα εισηγηθώ στο ΔΣ όπως είχα υποσχεθεί την μείωση της τιμής του νερού.

Μήπως καλύτερα πρόεδρε θα ήταν να εξοφλήσετε πρώτα το δάνειο που πήρατε;

Γιατί καλές οι επιχορηγήσεις, αλλά ακόμα καλύτερο θα είναι μια ξεχρεωμένη … επιχείρηση!