Κώστας Καρπουχτσής για τους Σερραίους: Κακές οι προβλέψεις για το πρόγραμμα της περιφέρειας

Σύμφωνα με τον Κώστα Καρπουχτσή οι Περιφέρειες ορθώς κινούν διαδικασίες για την άμεση μη επιστρεπτέα ενίσχυση των πληττόμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δείχνοντας το δρόμο και προς την κυβέρνηση

Άλλωστε η μέθοδος αξιολόγησης των αιτήσεων που εφαρμόζουν, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα προσκλήσεις που έχουν δημοσιευτεί, δημιουργεί αδικίες και ανισοβαρή στήριξη μεταξύ διαφορετικών κλάδων επιχειρήσεων.

Και μάλιστα επιχειρήσεις που σε απόλυτα νούμερα είδαν τον τζίρο τους να κατακρημνίζεται , ουσιαστικά μένουν εκτός όποιας ενίσχυσης.

Προφανώς αποτελούν πρόβλεψη για τον ίδιο και για αυτά που θα πάρει ο νομός μας στο τέλος καθώς όπως λέει και ο ίδιος «τη μερίδα του λέοντος τη διεκδικούν αμιγώς τουριστικές περιοχές όπως η Χαλκιδική και η Πιερία»

Όσο για τις Σέρρες, που δεν υπερισχύει στις οικονομικές δραστηριότητες ο τουριστικός κλάδος, διαφαίνεται ότι θα υπάρξουν χαμηλά ποσοστά εγκρίσεων από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Με δυό λόγια οι προβλέψεις και για το πρόγραμμα της περιφέρειας είναι κακές, και κακώς δεν εισακούστηκε η άποψη του Μέγκλα να μοιραστούν τα χρήματα ανά νομό

Μια πρόταση που έγινε για να γίνει, καθώς κρίθηκε …ανεφάρμοστη!

Διαβάστε επίσης για τον Δήμο Σερρών: