Βασίλης Κατιρτζόγλου: Μνημειώδες έργο το ντοκιμαντέρ που ετοίμασαν Δήμος και ΚΕΔΗΣ!

«Επιτρέψτε μου μία ιδιαίτερη αναφορά στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάσαμε ο Δήμος Σερρών και η ΚΕΔΗΣ για την ιστορία των Σερρών και της περιοχής μας.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για μνημειώδες έργο που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τον τόπο μας. Η ανάγκη για την δημιουργία του αναδείχθηκε μέσα από την λειτουργία της Επιτροπής Ελλάδα 2021 – Σέρρες 2021 που είχε την ευθύνη για τις επετειακές δράσεις των 200 ετών από την Επανάσταση. 

Με επίπονη προσπάθεια και την συνεργασία καταξιωμένων και έγκριτων ακαδημαϊκών, με την σύμπραξη ικανότατης επιστημονικής ομάδας και πολλών σερραίων συνεργατών, νομίζω ότι δημιουργήθηκε ένα τελικό αποτέλεσμα που μας δικαιώνει απόλυτα. 

Το ντοκιμαντέρ μπορεί να αποτελέσει τη βάση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους μαθητές μας, μπορεί να προβάλει την λαμπρή ιστορία μας παντού και να αναδεικνύει τον τόπο μας, ενώ θα αποτελεί κτήμα όλων των Σερραίων αφού θα προβάλλεται από την ιστοσελίδα μας και θα είναι προσβάσιμο σε όλους. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές για την αποτελεσματική συνεργασία τους και το υπέροχο αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε, όπως και τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του, η οποία αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη του όλου εγχειρήματος.»

Τάδε έφη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών Βασίλης Κατιρτζόγλου, για το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο Δήμος Σερρών και η ΚΕΔΗΣ για την ιστορία των Σερρών

Όλοι όσοι θέλουν να το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουνίου στις 19:00 το βράδυ στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών 

Θα είναι μια χρυσή ευκαιρία να δουν την πόλη των Σερρών από τους Αρχαίους χρόνους έως σήμερα…