Καστρινός: Συριζαίϊκοι καιροί, Συριζαίϊκα ήθη Κρίμα, κρίμα, κρίμα!

Mε αφορμή μια ανάρτηση της κ.Παπαφωτίου, με θέμα την αψίδα-γιασεμιού, μπροστά από το Δημαρχείο o κ.Καστρινός, που είναι γνωστό μέλος της Διάβασης Πεζών, επιτέλους λέει τα πράγματα με το όνομά τους και για την ίδια και για την αψίδαγιασεμιού!

Τι μας λέει ο κ.Καστρινός;

«Το θέμα με πίεση και επιμονή μας, ήρθε τελικά στο Δημοτικό Συμβούλιο και η απόφαση διατήρησης ελήφθη «, λέει η κ.Παπαφωτίου και δεν διευκρινίζει, βέβαια, σε ποιούς αναφέρεται το «μας»

Όπως και να έχει! Κάποιος θα πρέπει να πει στην υποψήφια Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, ότι σ’ αυτή την πόλη δεν είμαστε όλοι λωτοφάγοι, ούτε έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Μπορεί, αν έτσι την βολεύει, να ισχυρίζεται, πως δεν γνώριζε την κομματική ταυτότητα αυτών που την επισκέφτηκαν για να της προτείνουν να ηγηθεί του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ (άλλωστε μετά τις απορρίψεις των επτά (7) πρώτων, ήταν η 8η στην λίστα των προτεινόμενων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών).

Μπορεί, αν έτσι την βολεύει, να ισχυρίζεται, πως δεν γνώριζε την κομματική ταυτότητα των υπολοίπων δεκαεννέα (19), που υπέγραψαν το κείμενο της υποψηφιότητάς της (αν και είναι κομμάτι δύσκολο να ψεύδεται κάποιος δημόσια, μπροστά σε κάμερες -το άτιμο το γυαλι σε «ξεβρακώνει» κι αυτό το γνωρίζει η ίδια καλύτερα από τον καθένα).

Αλλά να επιμένει -παρά την έγκαιρη ενημέρωσή της- να «κλέβει» με τέτοιο τρόπο, τους κόπους και τις ενέργειες άλλων, που έχουν καταγραφεί δημόσια και σε επίσημα θεσμικά όργανα όπως το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών και μάλιστα δύο (2) φορές … , αυτό είναι … αμαρτία!

Δύο φορές κατατέθηκε ερώτηση από τους δημοτικούς συμβούλους της Διάβασης Πεζών τον Δεκέμβριο του 2016, για το πρόβλημα της αψίδας γιασεμιού στο δημοτικό συμβούλιο («ξεκατινιάστηκε» ο Δημήτρης Γιαννακίδης με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Γκότση).

Της έγινε, μάλιστα, σχετικό σχόλιο στην πρώτη της ανάρτηση, με το οποίο της γνωστοποιούσε την ερώτηση των δημοτικών συμβούλων της Διάβασης Πεζών στο δημοτικό συμβούλιο. ..

Σήμερα, έρχεται ξανά και το επαναλαμβάνει, προσπαθώντας να το πιστώσει στη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.

Συριζαίϊκοι καιροί, Συριζαίϊκα ήθη Κρίμα, κρίμα, κρίμα!

Κι έχουμε ακόμη 3 και κάτι μήνες μέχρι τις εκλογές …. είναι μακρύς ο δρόμος. …

Βασίλη ο παλιός καλός Τσίπρας θα πήγαινε στην Πόλη και θα έλεγε ότι θα την πάρει με ένα νόμο και ένα άρθρο …

Ενώ τώρα..

Ε.Β.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here