Μεγαλούπολη πληθυσμιακά και εγκληματικά η πόλη των Σερρών

Μεγαλούπολη όχι μόνο πληθυσμιακά αλλά και εγκληματικά φαίνεται ότι έγινε και η πόλη των Σερρών

Πέντε άνδρες «μπούκαραν» σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στις Σέρρες με βαριοπούλες !

Χθες τα ξημερώματα στην Μεραρχίας, εκατό μέτρα από τα δικαστήρια πέντε άνδρες «μπούκαραν» σε κατάστημα του ΟΠΑΠ με βαριοπούλες , προφανώς γνωρίζοντας τα κατατόπια για …ξάφρισμα!

Φυσικά και τα κατάφεραν, μόνο που έγιναν αντιληπτοί λόγω κακής ηχομόνωσης και ήρθε η αστυνομία

Μια αστυνομία όμως χωρίς την απαιτούμενη συμπαράσταση , καθώς στην έξοδό τους οι ληστές όταν έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς μετά από μάχη με  λοστούς και  πυροσβεστήρες προκειμένου να ξεφύγουν.

Και δυστυχώς τα κατάφεραν μιας και αφού τρύπησαν το περιπολικό, κατάφεραν να ξεφύγουν και με ιλιγγιώδη ταχύτητα να βγουν έξω από την πόλη και να χαθούν στα μαύρα τα σκοτάδια.

Το αν και πότε θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους παραμένει άγνωστο, όπως και το πότε θα πέσουν στα χέρια της αστυνομίας

Αλλά μη νομίζεται

Πίσω έχει η αχλάδα την …ουρά!

Προχθές δεν έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μια ολόκληρη εγκληματική οργάνωση διακίνησης παράτυπων μεταναστών;

Τρεις αλλοδαποί ηλικίας 47, 46 και 40 ετών, συνελήφθησαν σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας κατ’ επάγγελμα, από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής και πλαστογραφία.

Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνέλαβαν τους τρεις διακινητές στην πόλη των Σερρών και κατάσχεσαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες μεταφορές.

Λίγο νωρίτερα, οι συλληφθέντες αποβίβασαν σε περιοχή του Δήμου Βόλβης συνολικά εννέα αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, χρησιμοποιώντας ένα εκ των κατασχεμένων αυτοκινήτων ως προπομπό, για να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων, καθώς επίσης τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας στα οχήματα της διακίνησης.

Όπως καταλαβαίνεται οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στον εισαγγελέα για τα …περαιτέρω!

Εδώ είναι που πάει γάντι η …αχλάδα!

Διαβάστε εδώ για την Ημέρα του Δημότη στο Δήμο Σερρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here