ΚΔΑΠ – ΚΕΔΗΣ: Στα «κάγκελα» οι εργαζόμενοι -Συνάντηση με, Χατζηβασιλείου, Σπυρόπουλο!

Πάντως χθες οι εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ ΚΕΔΗΣ είδαν τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο όσο και τον βουλευτή Σερρών Τάσο Χατζηβασιλείου ζητώντας τα αυτονόητα!

Την αύξηση των χρημάτων για τα ΚΔΑΠ, και μάλιστα τα voucer να τα πάρουν μόνο οι δημοτικές επιχειρήσεις.

Τόσο ο Σπυρόπουλος όσο και ο Χατζηβασιλείου θα μεταφέρουν το πρόβλημα ιεραρχικά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν και κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν.

Ο μεν κ. Χατζηβασιλείου από όσο γνωρίζω συναντήθηκε ήδη με την κ. Μιχαηλίδου, αλλά συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι δύσκολο να φέρει καθώς το πρόγραμμα είναι ευρωπαϊκό και ως τέτοιο είμαι σίγουρος πως έχει αρκετές δεσμεύσεις, τόσο σε επίπεδο διαχείρισης, όσο και σε επίπεδο εργαζομένων…

Πάντως όταν από 500+ παιδιά στη πορεία των χρόνων φτάνεις να έχεις ίσως και κάτω από 300 είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει μείωση εσόδων στην επιχείρηση και μετέπειτα… απολύσεις προσωπικού!

Πάντως όλοι ελπίζουν και εύχονται για το καλύτερο που στην περίπτωσή μας είναι να απολυθούν όσο το δυνατόν… λιγότεροι.

Πάντως ο κ. Χατζηβασιλείου έλαβε τις ανάλογες ευχαριστίες για την καθοριστική συμβολή του στην παραχώρηση του «Σπιτιού του Παιδιού» στο Δήμο Ν. Ζίχνης και στο Σύλλογο “ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΙΑ ΑΓΡΙΑΝΗΣ”.

Στα σίγουρα για κάποιους ένας αγώνας πολλών ετών δικαιώνεται, καθώς και αυτή η προσπάθεια έχει στόχο να ξαναζωντανέψουν… τα χωριά μας.

Διαβάστε πιο αναλυτικά για τα ΚΔΑΠ και της ευθύνες της ΚΕΔΗΣ

Διαβάστε επίσης εδώ Τάσος Χατζηβασιλείου

Διαβάστε επίσης για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο