Είναι δυνατόν στο κλειστό Γυμναστήριο Λευκώνα να λειτουργεί ΚΔΑΠ;

Έγινε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών και μέχρι την ώρα που γράφονται οι παρακάτω γραμμές δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ξέρω όμως πως για να πάει ένα θέμα στο συμβούλιο, έχει ήδη περάσει από τις αντένες του δημάρχου και του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανε μια καταγγελία από την Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών ΚΔΑΠ πως στο Λευκώνα και συγκεκριμένα στο χώρο του Γυμνασίου αντί για αθλητικό σύλλογο στο οποίο παραχωρήθηκε το κλειστό γυμναστήριο λειτουργεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης.

Αναρωτιέμαι αν και κατά πόσο τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφέρεια γνωρίζουν την καταγγελία και τι έχουν κάνει για αυτήν;

Είναι άραγε ο σύλλογος νόμιμος;

Ποιος τον εκπροσωπεί και πόσοι είναι οι αθλητές του;

Άραγε είδε ο δήμος την καταγγελία και ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Και πως είναι δυνατόν να εγκρίθηκε και να αδειοδοτήθηκε από το Δήμο, την Περιφέρεια και την ΕΕΤΑΑ το κλειστό γυμναστήριο του γυμνασίου του Λευκώνα;

Θα θυμίσω πως έγινε ο κακός χαμός όταν πέρασε από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο η παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου επί Αγγελίδη και μάλιστα αν θυμάμαι καλά με πρόταση Τερζή, ενώ αντίθετοι ήταν και ο Πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ.Ραμπότας , αλλά και ο κ.Αραμπατζής, που στο τέλος αποδέχθηκαν την παραχώρηση αποκλειστικά και μόνο στον αθλητικό σύλλογο και όχι σε οποιοδήποτε ΚΔΑΠ

Για να δούμε τι θα δούμε τι θα γίνει ….