ΚΕΔΗΣ: Παραδοσιακή βραδιά με την Αρετή Κετιμέ και τον Νίκο Μπούσιο!

Και μιας και μιλάμε για παραστάσεις, που σήμερα άρχισαν να σπανίζουν, είδα πως η ΚΕΔΗΣ θα διοργανώσει μια παραδοσιακή βραδιά με μουσικές κι αγαπημένα τραγούδια από όλη την Ελλάδα με το πενταμελές παραδοσιακό μουσικό σχήμα του Νίκου Μπούσιου, καλεσμένη του οποίου θα είναι η Αρετή Κετιμέ, στο θερινό θεατράκι την άλλη Πέμπτη το βράδυ.

Η Αρετή Κετιμέ είναι μια καταξιωμένη τραγουδοποιός που παίζει το παραδοσιακό όργανο Σαντούρι από μικρή ηλικία, και είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα, ενώ τα όποια σχόλια για τον Νίκο Μπούσιο είναι περιττά.

Και μόνο που έμεινε στις Σέρρες είναι τιμή μας, καθώς ο Νίκος είναι δεδομένο πως είναι ένα από τα καλύτερα κλαρίνα σε όλη την Ελλάδα.

Όσο για τον συνδυασμό κλαρίνου και σαντουριού, οφείλω να ομολογήσω πως το έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν και με ενθουσίασε…

Το ίδιο εύχομαι να συμβεί και την άλλη Πέμπτη στις 27 στο θερινό θεατράκι!

Η απόφαση πέρασε με πλειοψηφία βέβαια από το ΔΣ της ΚΕΔΗΣ καθώς υπήρξαν αντιδράσεις και ερωτηματικά αλλά τελικά εγκρίθηκε η διοργάνωση της συναυλίας με το μουσικό σχήμα του Ν. Μπούσιου και την Αρετή Κετιμέ, που θα πραγματοποιηθεί στο θερινό θεατράκι στις 27/08/2020.με δαπάνες διοργάνωσης της ως άνω συναυλίας, συνολικού ποσού 3.087,60 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Σήμερα βέβαια είδα ότι ετοιμάζεται και νέα μουσική βραδιά με τους Βασίλη Προδρόμου και Ανατολή Μαργιόλα σε συνδιοργάνωση με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Διαβάστε εδώ για τη Χρύσα Παλάζη πρόεδρο ΚΕΔΗΣ

Διαβάστε εδώ για τις εγγραφές που ξεκίνησαν για τα ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΚΕΔΗΣ