Έγινε η κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου:«Αντιεμβολιαστής» δήλωνε ο σύζυγός της!

Η κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου έγινε χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, στην Τριανταφυλλιά και τάφηκε δίπλα στη μητέρα της, που πέθανε το 2013, νικημένη από τον καρκίνο του μαστού.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας της, ο σύζυγός της αλλά και ο αδερφός της, που πριν από λίγες μέρες είχε τρέξει στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας και είχε αφιερώσει το μετάλλιο που κέρδισε στην ίδια που έδινε μάχη με τον κορονοϊό και στο παιδί της, που μόλις είχε έρθει στον κόσμο.

Όσο για το γιατί προφανώς και ο φόβος μήπως συμβεί κάτι εξαιτίας του εμβολίου , ήταν αυτό που έκανε την κοπέλα να αναβάλει τον εμβολιασμό της για μετά τη γέννηση του παιδιού της, καθώς η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε επί χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί.

Η πολυπόθητη εγκυμοσύνη ήρθε στην πανδημία και εκείνη, παρά τη συμβουλή του γυναικολόγου της και με την προτροπή όπως φαίνεται του συζύγου της, δεν εμβολιάσθηκε, σε μια επιπλέον προσπάθεια να «προστατεύσει» το έμβρυο, το μωρό της, που γεννήθηκε με καισαρική τομή, λίγο πριν χαθεί η μητέρα του.

Ο Σερραίος και μάλιστα διακεκριμένος χειρουργός-γυναικολόγος, Χρήστος Καρύδας, που παρακολουθούσε την κοπέλα ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος, όχι μόνο είναι υπέρμαχος του εμβολίου αλλά προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει την έγκυο να κάνει το εμβόλιο.

Ωστόσο, εκείνος που αντιδρούσε, ήταν ο σύζυγός της που δείχνει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του φανατικοί αντιεμβολιαστές, εξαιτίας ενός πνευματικού, όπως ακούγεται…

Πάντως ο καλός φίλος και γείτονας και συμμαθητής αν μη τι άλλο εκτός από λαμπρός επιστήμονας είναι συνειδητοποιημένος γυναικολόγος…

Οπότε είναι ο μόνος που δεν φταίει για το αποτέλεσμα!