Στο ΚΙΝΑΛ Χιλιάδες οι υπογραφές, λίγοι οι …ψηφοφόροι!


Όσο για τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής κατέθεσαν στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) τις υποψηφιότητες τους κανονικά και με το νόμο

Ο Γιώργος Παπανδρέου προσήλθε, υπό τα φλας των φωτογράφων και τις κάμερες της τηλεόρασης, αυτοπροσώπως και κατέθεσε πάνω από 80 υπογραφές μελών της Κ.Ε και σχεδόν 20.000 υπογραφές μελών, που συγκέντρωσε το τελευταίο 24ωρο.

Την ώρα μάλιστα που βρέθηκε έξω από το γραφείο της ΕΔΕΚΑΠ συναντήθηκε και χαιρετήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε καταθέσει τη δική του υποψηφιότητα με τις υπογραφές 110 μελών της Κ.Ε και πάνω από 10 χιλιάδων μελών του κόμματος, σύμφωνα με συνεργάτες του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε καταθέσει από την προηγούμενη Παρασκευή την υποψηφιότητά του μαζί με 5.200 υπογραφές και χιλιάδες άλλες δηλώσεις υποστήριξης ενώ από τη πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος τη δική του υποψηφιότητα τη συνόδευσε με 6.245 υπογραφές ενώ ο Παύλος Χρηστίδης συγκέντρωσε πάνω 7.000 υπογραφές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Σε ανάλογα επίπεδα είναι και οι υπογραφές που συγκέντρωσε ο Χάρης Καστανίδης. Η ΕΔΕΚΑΠ αρχίζει αμέσως τον δειγματοληπτικό έλεγχο κι αναμένεται να προχωρήσει στη τυπική ανακήρυξη των υποψηφίων τα επόμενα 24ωρα.

Αν καθίσετε να μετρήσετε το σύνολο των υπογραφών θα διαπιστώσετε πως είναι πάνω από 50 με 60 χιλιάδες αυτοί που βάλανε τις υπογραφές τους, που είναι πολύ περισσότεροι από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ

Με δυό λόγια προβλέπω πάνω από 300 χιλιάδες μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ που θα πάνε να ψηφίσουν για αρχηγό, πράγμα που σημαίνει πως το σημερινό 6% πάει για …πολλαπλασιασμό!

Εκτός κι αν γυρίσουμε στα παλιά με αδέξιους χειρισμούς και αστείους αρχηγούς…

Κι ο νοών …νοείτω!