Το Κίνημα Αλλαγής στις Σέρρες

Λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά;

Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής που ετοιμάζει και στις Σέρρες την δική του πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 8μμ στο ξενοδοχείο FILIPPOS XENIA με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του κινήματος κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Ο νεαρός Χριστοδουλάκης είναι αριστούχος απόφοιτος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Ο νεαρός Χριστοδουλάκης (είναι δεν είναι τριάντα χρονών) από την αρχή των σπουδών του διετέλεσε γραμματέας της φοιτητικής παράταξης της ΠΑΣΠ, ενώ είναι και μέλος του Τομέα Παιδείας του κόμματος.

Είναι αριστούχος απόφοιτος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), ενώ έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό του στο London School of Economics στις Πολιτικές Επιστήμες και στην Πολιτική Οικονομία και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Παράλληλα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Datamed, όπου εργάζεται από το 2015, ως Project Office Director, με ενασχόληση σε θέματα διαχείρισης έργων και συμβάσεων της εταιρίας.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και Διευθύνων Σύμβουλος της είναι ο πατέρας του Τάσος Χριστοδουλάκης,

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και Διευθύνων Σύμβουλος της είναι ο πατέρας του Τάσος Χριστοδουλάκης, ο οποίος στο παρελθόν, διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων, στις χώρες Lome και Λατινικής Αμερικής, ενώ ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ από τον Απρίλιο του 1995 έως το 1997, με τότε υπουργούς τον Αθανάσιο Τσούρα (1994-1995), τον Ευάγγελο Βενιζέλο (1995-1996) και τον Χάρη Καστανίδη (1996 -1997).

Και όπως βλέπετε το «μήλο» έπεσε κάτω από την …μηλιά!

Πάντως το ΚΙΝΑΛ δεν μας είπε αν θα κόψει την Παρασκευή και την πίτα του, μιας και τις τελευταίες μέρες κάνουν θραύση οι …Βασιλόπιτες!

Κρεοπώλες & Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σερρών θα κόψουν κόβουν την δική τους βασιλόπιτα

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here