Κίνηση ΜΑΤ για τον Κώστα Καραμανλή !

Αποδείχθηκε για τον Κώστα Καραμανλή

Κίνηση ΜΑΤ

Η εκδήλωση στο ELPIDA Resort με καλεσμένο τον πρώην Πρωθυπουργό

Τελικά όλοι οι χώροι του Ξενοδοχείου ELPIDA Resort αποδείχθηκαν πολύ μικροί και πολύ λίγοι , για να χωρέσουν όλους τους Σερραίους που ήρθαν αυθόρμητα στην κεντρική εκδήλωση του Κώστα Καραμανλή για τα εθνικά θέματα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που έγινε αντικείμενο λατρείας από χιλιάδες Σερραίους, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η παρουσίαση του βιβλίου «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…»

Στη συζήτηση συμμετείχε ο πρ. Υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο συγγραφέας κ. Νίκος Στέφος και ο εκδότης – πολιτικός αναλυτής κ. Σάββας Καλεντερίδης, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος κα Μαριάννα Πυργιώτη.

Από το «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…» , στο

Ωρα Σέρρες, Καραμανλής

Το Δεκέμβρη του 2014 ο Κώστας Καραμανλής είχε έρθει στις Σέρρες σε μια εκδήλωση προς τιμή του και φυσικά για να στηρίξει με την παρουσία του την κάθοδο στην πολιτική του νέου τότε ξαδέλφου του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα.

Από τότε έγιναν δεκάδες εκδηλώσεις , τόσο πολιτικές, όσο και αγωνιστικές, στους χώρους του ξενοδοχείου, αλλά η προχθεσινή μέρα έμελλε να μείνει στην ιστορία.

Γιατί ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής ήταν αυτός που έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ, που δημιούργησε τοσο ο ίδιος, όσο και ο ξάδελφος και συνονόματος του Κώστας Καραμανλής

Και είχε σημασία, όχι τόσο για τους χιλιάδες Σερραίους που κατέκλυσαν το ξενοδοχείο, όσο για τους χιλιάδες ανώνυμους Σερραίους πολίτες,

που δεν κατάφεραν καν να πλησιάσουν στους χώρους του ξενοδοχείου, μιας και η «ουρά» των αυτοκινήτων μετριόταν σε …χιλιόμετρα!

Στην ομιλία του ο «δικός» μας βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι οι Σερραίες και οι Σερραίοι βρίσκονται «στην πρώτη γραμμή κάθε αγώνα για τα εθνικά μας θέματα… 

Στην πρώτη γραμμή της κρίσιμης μάχης της 7ης Ιουλίου… 

Στην πρώτη γραμμή κάθε φορά που το χρειάζεται η παράταξη, κάθε φορά που το έχει ανάγκη η πατρίδα!»

Απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό είπε: «το πιο μεγάλο ευχαριστώ, το οφείλω στον Πρόεδρο Κώστα Καραμανλή, που με τιμά σήμερα με την παρουσία του.

Έναν άνθρωπο που ηγήθηκε της χώρας και της παράταξής μας, και την οδήγησε σε μεγάλες νίκες.

Που κράτησε σταθερά το τιμόνι της χώρας σε δύσκολους καιρούς, κι έβαλε πάντα το εθνικό συμφέρον πάνω απ’όλα τ’άλλα.

Και είχε εγκαίρως πει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, την απόλυτη αλήθεια. 

Πρόεδρε, αν τότε σε είχαμε ακούσει, σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά. 

Και σε ευχαριστούμε όλοι μας, για όσα έχεις προσφέρει στη Νέα Δημοκρατία, στη Μακεδονία μας, στην Ελλάδα!»

Εξηγώντας γιατί επέλεξε τα εθνικά θέματα για αντικείμενο της κεντρικής του προεκλογικής εκδήλωσης, ο κ. Καραμανλής μας εξήγησε:

«Θα μου επιτρέψετε να πω ότι εκδηλώσεις σαν τη σημερινή, πιστοποιούν ότι ο υγιής πατριωτισμός αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο της παράταξής μας.

Και μάλιστα είναι αυτό το στοιχείο, που όλο και περισσότερους συμπολίτες μας τους κρατά κοντά μας και τους απομακρύνει από τα άκρα.

Φίλες και φίλοι, δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό:

Είμαστε η μεγάλη πατριωτική, φιλελεύθερη παράταξη με λαϊκό προσανατολισμό… 

Αυτή είναι η παράταξή μας, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία!

Μία παράταξη που λειτουργεί πάντα με μία απαράβατη αρχή: Ότι το εθνικό συμφέρον μπαίνει πάντα – μα πάντα – πάνω από το κομματικό και το προσωπικό.»

Έστειλε επίσης ξεκάθαρο μήνυμα τονίζοντας: «Κι επειδή αυτές τις μέρες, στην προεκλογική τους αγωνία, προσπαθούν αν κάνουν το μαύρο άσπρο, με ανιστόρητα δημοσιεύματα, ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: 

Η ιστορία έγραψε ποιος είπε ΟΧΙ στο Βουκουρέστι και ποιος είπε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στις Πρέσπες.»

Ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, ο κ. Καραμανλής τόνισε επίσης ότι: «είναι κρίσιμες για πολλούς λόγους, και ένας από τους πιο σημαντικούς είναι τα εθνικά μας ζητήματα.

Στις 7 Ιουλίου, θα κληθούμε να επιλέξουμε εκείνην την παράταξη κι εκείνον τον ηγέτη, που θα υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια», καθώς και ότι

«Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να γυρίσουμε σελίδα.

Η μόνη λύση για την πατρίδα μας, η μόνη επιλογή εθνικής ανασυγκρότησης, είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!»

Εκτός από τα εθνικά θέματα και τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα, ο κύριος Καραμανλής παρουσίασε και το σχέδιό του για την ανάπτυξη του νομού Σερρών,

με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη και αξιοποίηση -με βάση το σχέδιο 5 σημείων που έχει καταθέσει στη Βουλή- της Αμφίπολης, για την οποία χαρακτηριστικά είπε:

«Ας αναλογιστούμε όλοι πόσο απαραίτητο είναι να προχωρήσει αυτή η ανασκαφή, τόσο για εθνικούς όσο και για αναπτυξιακούς λόγους.

Ιδίως σήμερα, που αμφισβητείται η ελληνικότητα της Μακεδονίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here