ΣΥΡΙΖΑ: Κινητικότητα στις…Σέρρες;

Γράψαμε τη προηγούμενη εβδομάδα για την έκπληξη που προκάλεσε σε όλους τους Σερραίους ΣΥΡΙΖΑίους η ταυτόχρονη παρουσία των Αβραμάκη και Καρπουχτσή με άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και φυσικά στηλιτεύσαμε την απουσία της πρ. βουλεύτριας κ. Αφροδίτη Σταμπουλή.

Θυμόμαστε φυσικά πέρσι τέτοιο καιρό και λίγο νωρίτερα πώς οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και υποψήφιοι βουλευτές «όργωναν» ολόκληρο το Νομό δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για τους πολίτες των Σερρών.

Φέτος δεν βλέπουμε σε καμία περίπτωση των ίδιο ζήλο, αλλά παρατηρούμε τελευταία μια κινητικότητα, έστω και …μικρή!

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Στις Λαϊκές Σερρών και Νιγρίτας

Την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκαν στην λαική των Σερρών και την τελευταία στην λαική της Νιγρίτας προωθώντας σθεναρά τη διανομή του υλικού της καμπάνιας «Μένουμε Όρθιοι» στα πλαίσια της εκστρατείας του κόμματος για την προώθηση των προγραμματικών θέσεων

Ταχτική που είχε αποτέλεσμα από την πρώτη διδάξασα Αφροδίτη Σταμπουλή, για αυτό λογικά και συνεχίζεται…

Διήμερη Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ από τους Ευρωβουλευτές Αρβανίτη και Κούλογλου

Σήμερα όμως θέλουν δεν θέλουν (;) θα βρεθούν μαζί καθώς θα έχουμε την διήμερη επίσκεψη στον νομό μας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κ.κ. Κώστα Αρβανίτη και Στέλιο Κούλογλου.

Να θυμίσουμε πως και οι δύο είναι δημοσιογράφοι με τον τελευταίο να βρίσκεται στα κάγκελα με τον αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου κ. Παπαδημούλη.

Οι δυο δημοσιογράφοι θα επισκεφτούν

  • πρωί το εργοστάσιο της ΚΡΙ ΚΡΙ,
  • το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών,
  • τη δομή φιλοξενίας προσφύγων Γεζίντι , προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι στη δομή
  • και το μεσημέρι θα δώσουν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT στα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Το βράδυ θα συμμετέχουν σε Πολιτική Εκδήλωση στον υπαίθριο χώρο του πολυχώρου «ST’ASTRA» στην Κοιλάδα που έχει ως θέμα την «Δημοκρατία και ενημέρωση στην Ελλάδα, το κράτος των Αθηνών και οι ρωγμές στην περιφέρεια».

Αύριο πάλι θα επισκεφθούν το Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας και το εκεί σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, ενώ θα έχουν και συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών και τους εργαζόμενους, ενώ στην συνέχεια θα επισκεφθούν το Δήμαρχο Νιγρίτας Σερρών.

Τέλος αύριο το μεσημέρι θα επισκεφθούν την δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών που βρίσκεται στη θέση «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟΥ Δήμου Σιντικής προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι στη δομή.

Στοχευμένες οι επισκέψεις , δεν μπορώ να πω αν και θα περιμένω να δω και την ανταπόκριση του ….κόσμου!

Διαβάστε εδώ για το Νοσοκομείο Σερρών

Διαβάστε επίσης εδώ για τον Λευτέρη Αβραμάκη