Θα γίνουν τελικά κινητοποίησεις στην ομιλία του Δημήτρη Παπαδημούλη, στις Σέρρες;;

Τις ώρες που γράφονται οι παραπάνω γραμμές δεν ξέρω αν θα γίνουν οι κινητοποιήσεις που προανήγγειλε η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, με αφορμή την ομιλία του Δημήτρη Παπαδημούλη, στο ξενοδοχείο Elpida Resort.

Και ξεκαθαρίζω ότι δεν νοούνται σε μια δημοκρατία αντισυγκεντρώσεις που έκανε όμως στο παρελθόν και η Νέα Δημοκρατία, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα μνημόνια.

Αλλά από εκεί μέχρι να μην δέχεστε και εσείς όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθείτε τους αγρότες μας και συνομιλήσετε μαζί τους στα μπλόκα πάει …πολύ!

Ξεχάσατε τον Αλέξη πως ανέβαινε στα τρακτερ και βροντοφώναζε για τα δικαιώματα των αγροτών μας;

Ξεχάσατε που ήρθε προεκλογικά στο Εργοστάσιο Ζάχαρης και δεν υποσχέθηκε απλά το άνοιγμά και του δικού μας εργοστασίου , αλλά και υποσχέθηκε ένα «καμίνι» που θα δουλεύει νυχθημερόν και καλά λεφτά στους παραγωγούς τεύτλων;

Και καλά να μην πήγε καλά η Ζάχαρη λόγω της ασχετοσύνης των όποιων διευθυντών διορίσατε, αλλά να μην δέχεστε τυς αγρότες που παγώνουν στα μπλόκα;

Τι άλλαξε τα τελευταία χρόνια;

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση του… σαλονιού και αρνείται συζητήσει με τους αγρότες.

Γιατί συμβαίνει άραγε;

Τι έχει να φοβηθεί ο κ. Παπαδημούλης;

Η παρουσία των ομάδων ΜΑΤ δεν τον καθησυχάζει;

Όχι δεν τα λέω εγώ όλα αυτά αλλά οι ίδιοι οι αγρότες που δεν ξέρω αν τελικά πάνε μέχρι το ΕΛΠΙΔΑ για να τα πουν ένα χεράκι με τους συγκεντρωμένους…

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη! Ο νομός Σερρών φρουρείται πανταχόθεν λόγω της επίσκεψης του κ Παπαδημούλη. Αυτοί που θα καταργούσαν τα ΜΑΤ, τα ‘φεραν στα σπίτια, στους δρόμους, στις πλατείες. Πανίσχυρη αστυνομική παρουσία στις incognito επισκέψεις, δρόμοι κλειστοί, κυκλοφοριακό κομφούζιο, με αποκορύφωμα την κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε μόνο με ελικόπτερο. Αναφέρει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Κώστας Τρέντζιος.

Αύριο πάντως ο Έλληνας Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, θα πάει στην Κερκίνη

Και γιατί επελέγη η Κερκίνη για την περιοδεία του κ. Παπαδημούλη;

Γιατί η 2α Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων καθώς υπογράφηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1971 στην πόλη Ραμσάρ του Ιράν η Σύμβαση για τους Υγροτόπους Διεθνούς Σημασίας.

Για το έτος 2019, λοιπόν , η ημέρα είναι αφιερωμένη στους υγροτόπους και στην κλιματική αλλαγή (Wetlands and Climate Change) και ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης, συμμετέχοντας στη γιορτή για την Ημέρα Υγροτόπων μία από τις δραστηριότητες που προγραμμάτισε είναι και ο καθαρισμός της λίμνης.

Αύριο λοιπόν 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00-12:00, θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός με εθελοντές σε τμήμα της ακτογραμμής της λίμνης στην περιοχή του φράγματος κοντά στο χωριό Λιθότοπος και από ότι φαίνεται εκεί θα είναι και ο Ευρωβουλευτής, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν γάντια και σακούλες για τη διευκόλυνση της δράσης και μετά τον καθαρισμό, θα ακολουθήσει ενημέρωση από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης σχετικά με το Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης και παρατήρηση ορνιθοπανίδας με τηλεσκόπια

Είδες μυαλό οι ΣΥΡΙΖΑιοι;

Γάτες με ..πέταλα!

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Μετά τον Προκόπη Παυλόπουλο στο στόχαστρο ο Παπαδημούλης στις Σέρρες!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here