Εμβολιάστηκε η Κυριακή Μηλίγκα

Ας εμβολιαστούμε ΟΛΟΙ για να μην βιώνουμε μια τραγική κατάσταση με τόσους θανάτους ανά εκατομμύριο, δηλώνει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυριακή Μηλίγκα.

Έχουν περάσει πλέον δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του Covid-19, η οποία προκάλεσε μία παγκόσμια υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κρίση. Επηρέασε τις ζωές όλων μας και εξακολουθεί να επηρεάζει την καθημερινότητά μας, τις δουλειές μας, την ψυχολογία μας αλλά και να αφαιρεί τις ζωές αγαπημένων μας συμπολιτών.

Η επιστημονική και ιατρική κοινότητα μας χάρισε ένα όπλο, το εμβόλιο, μία θωράκιση του οργανισμού μας ενάντια σε αυτόν τον ολέθριο ιό. Είναι καθήκον όλων μας να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ζωή μας, την καθημερινότητά μας χωρίς φόβο, αλλά με ασφάλεια.

Είναι ευθύνη όλων μας προς την δημόσια υγεία.

Χθες, έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19 και θέλω να τονίσω στους συναδέλφους ότι το εμβόλιο ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!

Για _την _τραγική _κατάσταση _που _βιώνουν _οι _Σέρρες _μίλησε _στον _Σκάι _ο _Αντιπρόεδρος _της _Πνευμονολογικής _Εταιρείας, Νίκος _Τζανάκης _και _εξήγησε _ότι _μαζί _με _άλλες _κοντινές _περιφέρειες _είναι _γύρω _στις _3.200 νεκροί _ανά _εκατ. σε _όλη _την _πανδημία. 

«Δηλαδή 5 με 6 φορές πάνω από την Κρήτη ανά εκατομμύριο σε θανάτους και 2,5 φορές πάνω από την Αττική ανά εκατομμύριο».

«Γιατί; Γιατί δεν εμβολιάζονται είναι απλό» τόνισε. 

Ας ακούσουμε λοιπόν τους ειδικούς και ας βάλουμε ένα τέλος στο δράμα που ζούμε όλοι μας, ας εμβολιαστούμε ΟΛΟΙ!

Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείο Σερρών για την άψογη συμπεριφορά τους αλλά και για τον καθημερινό τους αγώνα στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.