Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία και το τελευταίο αντίο στο Θεόδωρο Αραμπατζή!

Κηδεύτηκε ο Θόδωρος Αραμπατζής ενώ το όνομα του θα στολίζει πλέον η αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ.

Έγινε χθες η κηδεία του Θόδωρου Αραμπατζή, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, από τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο.

Και έγινε σε κλίμα συγκίνησης αλλά δυστυχώς λόγω της πανδημίας κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να μπουν στην εκκλησιά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παραβρέθηκαν εκτός του ναού και ήταν δεκάδες απλά για να τιμήσουν και να πουν το τελευταίο αντίο στον Θόδωρο Αραμπατζή.

Ο Μητροπολίτης μας αναφέρθηκε στις σπάνιες αρετές του χαρακτήρα του, αλλά και στην προσφορά του στην τοπική κοινωνία, ο Δήμαρχος Σερραίων κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης αναφέρθηκε στην προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο πρώην δήμαρχος κ. Αγγελίδης εκ μέρους της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων μίλησε για το σεμνό του προφίλ, με την παράλληλη φερεγγυότητα και αξιοπρέπεια.

Σήμερα μάθαμε από την δήμαρχο πως ως ελάχιστος φόρος τιμής η αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ που με τόση αγάπη και αποτελεσματικότητα υπηρέτησε ο Θόδωρος θα ονομαστεί «Θεόδωρος Αραμπατζής» για να μείνει για πάντα εκεί χαραγμένο το όνομά του.

Φίλε Θόδωρε ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…