Στο υπουργείο υγείας: Έντονος προβληματισμός για τη θνητότητα στο Νοσοκομείο Σερρών!

Σύμφωνα με την κ. Δήμητρα Ευθυμιάδου και το healthreport.gr επικρατεί ένας έντονος προβληματισμός στις υγειονομικές αρχές αλλά και το υπουργείο υγείας για τη θνητότητα στο Νοσοκομείο Σερρών από κορονοϊό.

Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας εξέτασαν λεπτομερώς τα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ο ιδιαίτερα υψηλός αριθμός θανάτων των νοσηλευόμενων από κορονοϊό στο νοσοκομείο μας και σε κάθε περίπτωση η θνησιμότητα θύμισε αυτή του Νοσοκομείου Αγρινίου όπου κάποια στιγμή η θνητότητα είχε αγγίζει το 100%.

Για αυτό άλλωστε και κλιμάκιο του υπουργείου υγείας επισκέφθηκε πρόσφατα το νοσοκομείο Σερρών.

Τι βρήκε το κλιμάκιο;

Διαπίστωσε ότι οι θάνατοι είναι πολύ περισσότεροι από κάθε άλλο νοσοκομείο της χώρας, γι αυτό και αναζητείται η αιτία…

Θα μου πείτε την βρήκαν την αιτία;

Προφανώς και όχι αλλά ο στόχος παραμένει και είναι να βρεθεί ο τρόπος που θα ανατραπεί αυτή η τραγική εικόνα στο νοσοκομείο μας.

Ένα νοσοκομείο που βρέθηκαν σε κίνδυνο τα εμβόλια που βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας Σερρών μετά τη διακοπή ηλεκτροδότησης που προκάλεσε ένας άνδρας που προσπάθησε να αφαιρέσει καλώδια παροχής ρεύματος από τις εγκαταστάσεις του κέντρου υγείας.

Άμεσα οι υγειονομικοί προχώρησαν στη μεταφορά των εμβολίων στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, προκειμένου να μην καταστραφούν και φυσικά με την αποκατάσταση του προβλήματος τα επέστρεψαν στο Κέντρο Υγείας, στο παλιό νοσοκομείο

Μάλιστα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κόφτης που χρησιμοποιούσε για την κοπή των καλωδίων.

Σκεφτείτε τώρα να μέναμε από εμβόλιο για είκοσι μέτρα αλουμίνιο, που έχουν μέσα τα καλώδια…

Δηλαδή για δέκα ευρώ να χάναμε εκατό ή διακόσια χιλιάρικα….

Αυτό κι αν είναι ντροπή…