Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στη διαμαρτυρία των Κατοίκων Ροδόπολης

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σερρών μαζί με το μέλος της Τ.Ο του Δήμου Σιντικής και δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Κοσμίδη, επισκέφτηκαν την περιοχή της Ροδόπολης ώστε να παρευρεθούν στη διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής, να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προβλήματα και να πιέσουν για λύσεις. 

Εκεί διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά την αγανάκτηση που νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής με την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το βόρειο τμήμα του Νόμου μας. Τους ακούσαμε να ζητάνε άμεσες λύσεις και καθαρές κουβέντες. Από τη μεριά μας δεσμευτήκαμε να είμαστε δίπλα τους, ασκώντας πίεση στους αρμόδιους, καταθέτοντας παράλληλα τις δικές μας προτάσεις. 

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή σε συνεργασία με τα μέλη των Τοπικών μας Οργανώσεων θα είμαστε πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας, με σεβασμό και ταπεινότητα, συμμεριζόμενοι τις αγωνίες τους, τις ανησυχίες τους, πάντα με προτάσεις και με διάθεση για διάλογο.

Ειδικότερα όμως για ζητήματα που αφορούν το Κοινωνικό Κράτος, όπως αυτό της υποστελέχωσης του Ε.Σ.Υ και του ΕΚΑΒ οι παρεμβάσεις μας θα είναι άμεσες, θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους.