Κορονοιός:Γιατί είναι «πρωταθλητής» σε νεκρούς ο Νομός Σερρών;

Ο κορονοιός δεν λέει να μας αφήσει στην ησυχία μας, μιας και καθημερινά βλέπουμε να πεθαίνουν συνάνθρωποί μας.

Χθες μάλιστα ακόμη ένας ανεμβολίαστος ιερέας έφυγε από κορωνοϊό, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και πιστούς του Γαζώρου.

Πρόκειται για τον παπά Μιχάλη ο οποίος ήταν 47 ετών και είχε πέντε παιδιά και πάντα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ιερέας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική, σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εδώ και περίπου 15 ημέρες.

Φυσικά και η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του χωριού, ενώ πάρα πολλοί γνωστοί και φίλοι παραμένουν είτε διασωληνωμένοι, είτε κλινήρεις στο Νοσοκομείο μας που παραμένει πρωταθλητής στους θανάτους

Φυσικά και ο αριθμός των αρρώστων είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, αλλά πείτε μου ένας άλλο νοσοκομείο που φιλοξένησε πάνω από 1500 ασθενείς και είχε περισσότερους από 600 νεκρούς;

Φταίει η έλλειψη γενικώς των ιατρών, φταίει η έλλειψη συγκεκριμένων ειδικοτήτων, φταίει ο κακός συντονισμός, δεν ξέρω τι φταίει και δεν είμαι και υπεύθυνος να το βρω…

Αλλά στα σίγουρα κάτι φταίει …

Και αν υπήρχε έστω και λίγη ευθιξία θα είχαμε έστω και μια παραίτηση!

Έτσι για τα μάτια του κόσμου!

Όσο για τους επιχειρηματίες, που κάνουν τα στραβά μάτια και αφήνουν τον κόσμο να συγκεντρώνεται στα καταστήματά τους παρά τις απαγορεύσεις την πλήρωσαν …ακριβά!

Μάλιστα με λουκέτο την πλήρωσε ένα επαγγελματίας και σε σύλληψη και 10.000 ευρώ πρόστιμο προσωρινά υπευθύνου μιας καφετέριας προχώρησαν οι αρχές , όμως, επειδή πρόκειται για δεύτερη παράβαση του επιβλήθηκε 30ήμερη αναστολή λειτουργίας.

Επίσης οι αρχές επέβαλαν 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφετέριας για υπεράριθμους πελάτες εντός του καταστήματος και φυσικά του έβαλαν και λουκέτο για 15 ημέρες.

Θα μου πεις ίσα – ίσα να δουλέψει τις …γιορτές;