Κορωνοϊός: Οι Σερραίοι Αστυνομικοί δεν είναι άτρωτοι, έχουν οικογένειες, μικρά παιδιά!!

Η Ένωση Αστυνομικών Σερρών με επιστολή τους προς τους αρμόδιους προϊσταμένους και Υπουργούς επισημαίνει την ύπαρξη 30 – 35 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

Ενώ έχουμε και νέα κρούσματα σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών κ Αραμπατζή

Για αυτό και προτείνει σειρά μέτρων για την προστασία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Ένωση αυτό που με μεγάλη λύπη μας διαπιστώνουμε είναι ότι δεν εφαρμόζονται οι διαταγές του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του ΕΟΔΥ ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον περιορισμό και μη εξάπλωση του ιού και στο υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό.

Στατιστική υπηρεσία η Ελληνική Αστυνομία;

Το ενδιαφέρον της Διοίκησης αναλώνεται στους αριθμούς παραβάσεων και κλήσεων covid-19, μεταλλάσοντας την Ελληνική Αστυνομία σε στατιστική υπηρεσία.

Μεταξύ αυτών που ζητούν είναι η εξέταση από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, όλου του προσωπικού της ΔΑ Σερρών, και φυσικά να γλυτώσουν από τις κλήσεις των δικαστηρίων εφαρμόζοντας την ηλεκτρονική αποστολή κλήσεων δικαστηρίων και λοιπών δικογράφων στους ενδιαφερόμενους, αναστολή υποχρεωτικής εμφάνισης στις Αστυνομικές Υπηρεσίες καθ’όλο το διάστημα που είναι σε έξαρση ο ιός

Άμεση χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού

Ζητούν την άμεση χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού σε συναδέλφους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ή έχουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον άτομο με χαμηλό ανοσοποιητικό η άλλες παθήσεις

Την λειτουργία υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής μέριμνας των Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ Βαθμού, της Πολιτικής Προστασίας καθώς και υπηρεσίες του Ε.Ο.Δ.Υ. οι οποίες θα ενημερώνουν τηλεφωνικά το κοινό για τους περιορισμούς των μετακινήσεων δίνοντας οδηγίες και διευκρινήσεις, με γνωστοποίηση και συνεχείς αναφορές των τηλεφωνικών αριθμών τους στα Μ.Μ.Ε., στα ειδησεογραφικά site και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν ζητούν και τίποτα παράλογο νομίζω;

Άλλωστε ο Υπουργός είπε χθες πως ήδη όλα αυτά τα …εξασφάλισε!

Στα λόγια βεβαίως γιατί στα έργα…

Ακόμα …περιμένουν οι αστυνομικοί μας!

Διαβάστε περισσότερα για την Ένωση Αστυνομικών Σερρών

Διαβάστε επίσης εδώ για την νέα απαγόρευση κυκλοφορίας