Σέρρες: Κόντρα στη λογική γιόρτασαν τον …Νικόλα!

Κόντρα στη λογική και τις απαγορεύσεις πήγε ένα ανδρόγυνο στις Σέρρες το βράδυ της Κυριακής, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου.

Ο άνδρας είχε την ονομαστική του εορτή και θέλησε μαζί με τη σύντροφό του και κάποιους φίλους του να το γιορτάσει, στο διαμέρισμά τους στο κέντρο της πόλης, αψηφώντας τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μετά από έλεγχο της Αστυνομίας όμως και λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι ήταν και άλλοι πέντε καλεσμένοι.

Βαρύ το πρόστιμο

Όπως καταλαβαίνεται στον διοργανωτή βεβαιώθηκε από την αστυνομία πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους προσκεκλημένους βεβαιώθηκε πρόστιμο από 300 ευρώ.

Χώρια που με εντολή εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών….

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Σερρών

Πάντως τόσο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, όσο και οι ασθενείς στο Νοσοκομείο, παραμένουν σε υψηλά νούμερα, καθώς το τελευταίο τριήμερο ανακοινώθηκαν συνολικά 109 κρούσματα, ενώ στο Νοσοκομείο μας εξακολουθούν να νοσηλεύονται πάνω από 130 ασθενείς, ενώ είχαμε και μια μικρή μείωση ατόμων στις ΜΕΘ

Ευτυχώς οι νεκροί άρχισαν να μειώνονται, αλλά θεωρώ πως δεν είναι λίγα τα κρούσματα, καθώς από βδομάδα σε βδομάδα η μείωση δεν ξεπερνά το 20%, ενώ η καραντίνα ήδη έφτασε στις 43 ημέρες, τουλάχιστον σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη.

Σκεφτείτε πως στην πρώτη καραντίνα μείναμε μέσα, όλες κι όλες 42 ημέρες …

Θα μου πεις μείναμε μέσα για μέσα και όχι όπως τώρα, που κάνουμε (όπως μπορούμε) και την δουλειά μας …