Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε ..με πράξεις!

Και μιας και πολλοί μιλάνε για υποσχέσεις αλλά λίγοι τις τηρούν αξίζει να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στη πορεία του τελευταίου εξαμήνου και στα έργα για τα οποία δόθηκαν υποσχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες τον Ιούνιο γράψαμε πώς ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έδωσε λύσεις και συγκεκριμένες υποσχέσεις σε χρόνια προβλήματα.

Ποια ήταν αυτά ;

Η κατασκευή νέου δικαστικού Μεγάρου,

Η κατασκευή νέου Πυροσβεστικού Σταθμού,

Και η επισκευή σχολικών μονάδων σε όλο το Νομό Σερρών, ζητήματα που όπως τονίσαμε έμεναν χρόνια…στο ράφι!

Τι είδαμε σε 6 μήνες;

Την απόφαση για νέο δικαστικό μέγαρο στις Σέρρες

Αναφορικά με το δικαστικό μέγαρο με συμπράξεις ΣΔΙΤ ετοιμάζεται η ανέγερση και ανακατασκευή συνολικά 12 δικαστικών κτιρίων στην Ελλάδα με απόφαση του Βουλευτή Σερρών και Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή μεταξύ αυτών και νέο δικαστικό μέγαρο στις Σέρρες με απόφαση που πάρθηκε τον Αύγουστο.

Σέρρες: Κατασκευή του νέου πυροσβεστικού σταθμού αξίας 4.000.000 ευρώ

Η κατασκευή του νέου πυροσβεστικού σταθμού αξίας 4.000.000 ευρώ ήταν η τελευταία εξαγγελία καθώς όλες οι απαιτούμενες χρονοβόρες μελέτες ολοκληρώθηκαν από τις εποπτευόμενες υπηρεσίες του Υπουργείου τον τελευταίο χρόνο ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του νέου κτηρίου.

Ενώ ήδη ξεκίνησε το δημοτικό σχολείο στο Νέο Σούλι,

Εξοπλίστηκαν, μέσω της ΚΤΥΠ τα σχολεία στο Νομό Σερρών,

και αν έλεγαν την αλήθεια μερικοί μερικοί θα είχαμε ακόμα καλύτερα νέα και για το σχολείο στη Ροδόπολη που πλέον ξεκινάνε οι μελέτες από την αρχή καθώς ψευδώς είχε δηλωθεί πώς το σχολείο ήταν στα.. σκαριά και πλέον βρίσκεται στα…χέρια Καραμανλή.

Και αυτά σε διάστημα 6 μηνών

Αλλά καλώς ή κακώς πάντως στις Σέρρες κολλούσαμε στην πράξη

Που ευτυχώς δεν επιδέχεται ποτέ καμία …αμφισβήτηση!