Κώστας Καραμανλής: Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη γι’αυτό το αίσχος;

Κώστας Καραμανλής

Κατάπτυστη και εθνικά επικίνδυνη η συμφωνία των Πρεσπών

Οικογένειες με μικρά παιδιά, ακόμα και μωρά, άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, που μπορεί και να έχουν προβλήματα υγείας, έφυγαν κλαίγοντας από το συλλαλητήριο, επειδή τους ρίχνουν δακρυγόνα. Αυτό ζήσαμε στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ εν έτει 2019.

Προφανώς κάποιος έδωσε την εντολή στην αστυνομία να το κάνει αυτό.

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη γι’αυτό το αίσχος;

 

Τεράστια αδιέξοδα θα προκαλέσει στη χώρα μας η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών σημείωσε στο ΣΚΑΙ ο βουλευτής της ΝΔ υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μια «κατάπτυστη και εθνικά επικίνδυνη» συμφωνία.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, «μέσα σε ένα εξάμηνο, με διαδικασίες εξπρές, πάμε να κλείσουμε ένα θέμα με όρους προβληματικούς, έχοντας παραδώσει τη χρήση του όρου ‘’Μακεδονία’’» και πρόσθεσε:

«Η συμφωνία,δεν αλλάζει αφότου ψηφιστεί, προκαλεί τεράστια αδιέξοδα».

«Ο κ. Τσίπρας έκανε δημοψήφισμα για οικονομικούς όρους… γιατί δεν κάνει εκλογές;

Κι αν δεν κάνει εκλογές γιατί δεν κάνει δημοψήφισμα;

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει άρθρα για δημοψηφίσματα στη συνταγματική αναθεώρηση και σε αυτό το κρίσιμο θέμα κλείνει τα μάτια» συμπλήρωσε και υπογράμμισε πως «όλοι πρέπει να πάνε στο συλλαλητήριο ανεξαρτήτως ιδεολογικής κατεύθυνσης»

«Όλοι πρέπει να συμμετέχουν, δεν είναι κομματικό το συλλαλητήριο» επισήμανε και έκανε λόγο ακόμα για ιστορική μέρα που μιλάνε οι πολίτες όχι τα κόμματα, για να σημειώσει εν συνεχεία:

«Ο κ. Τσίπρας μάς είχε πει ότι είναι ακραία στοιχεία οι διαδηλωτές, δεν είναι ακραία στοιχεία 600.000 και 80.000 κόσμου. Το διόρθωσε βέβαια μετά».

Τέλος, επισήμανε ότι «εμείς δεν προσπαθήσαμε να τα καπελώσουμε τον κόσμο, αφήσαμε τον κόσμο να εκφράσει την αγωνία του»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here