Παρών και στη Πρώτη Σερρών ο Κώστας Καραμανλής!

Μπορεί να μην μπόρεσε ο Κώστας Καραμανλής στις τρεις – τέσσερις μέρες που βρέθηκε στο Νομό Σερρών να δει πολλούς από φίλους και γνωστούς, μιας και είχε να δει όλους τους δημάρχους, τον Αντιπεριφερειάρχη αλλά και ακόμα περισσότερους υπηρεσιακούς παράγοντες και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, αλλά το χωριό του τη Πρώτη Σερρών δεν τη ξέχασε ούτε αυτή τη φορά!

Ξεκίνησε τις συναντήσεις του το Σάββατο το μεσημέρι από το χωριό του την Πρώτη, μιας και είδε πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο του χωριού, το Νίκο Μπακάλη.

Όπως έμαθα δεν έλειψαν, τόσο οι τυρόπιτες, όσο και οι χορτόπιτες και τα σαρμαδάκια, και πολύ περισσότερο το ιδιαίτερο τσίπουρο από τα αμπέλια της οικογένειας, που παραμένουν δυστυχώς ακόμα γεμάτα από ..πέρυσι!

Βλέπετε τόσο ο κορονοιός, όσο και οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να μοιραστεί έγκαιρα η περυσινή σοδειά, με αποτέλεσμα φέτος να είναι δύσκολη ακόμα και αυτή η …συγκομιδή!

Το τι συζήτησαν όμως οι δύο άνδρες είναι δεδομένο, μιας και τα προβλήματα όσο και οι στοχεύσεις είναι και κοινές, αλλά και κατάλληλα προετοιμασμένες.

Από ότι μαθαίνω βεβαίως τα βασικά προβλήματα που αφορούσαν το ιατρείο και την πλατεία Πρώτης λύθηκαν, ενώ και τα υπόλοιπα μπήκαν ήδη σε πορεία υλοποίησης.

Παράλληλα ακούγεται ότι στο Δήμο Αμφίπολης σύντομα θα γίνει και Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία του Υπουργού.. για να μπουν σε τροχιά οι λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Βλέπετε εκεί στην Πρώτη ισχύει ακόμα το ……«Αρχή άνδρα δείκνυσι»

Όσο για το περυσινό τσίπουρο αν δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης, θα υπάρχουν πάντα..οι κατάλληλες παρέες!

Σωστά;

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τον Κώστα Καραμανλή

Διαβάστε περισσότερα εδώ Μασλαρινός – Τσερβίστας για τη κατάσταση στη ΔΕΥΑΒ