Σώτος Κοτσαμπάς: Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της Εστίασης στο Νομό

Για το μέλλον της Εστίασης στο Νομό Σερρών τηλεδιάσκεψη ζητά ο Σώτος Κοτσαμπάς

Με αφορμή τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα για την παράταση του lockdown για τα σχολεία, την εστίαση και άλλους τομείς της καθημερινότητάς μας, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, καθίσταται σήμερα,περισσότερο από ποτέ, αδήριτη η ανάγκη για τη συσπείρωση των τοπικών φορέων και τη χάραξη ενός κοινού πλαισίου δράσης με στόχο τη στήριξη της Εστίασης στον Ν. Σερρών, δηλώνει ο Σώτος Κοτσαμπάς.

Οι επιπτώσεις στην εστίαση

Το οριστικό αυτό λουκέτο για το 2020 φέρνει τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης αντιμέτωπους με μία εξαιρετικά ασφυκτική οικονομική ρευστότητα και κατά συνέπεια με σενάρια αμφίβολης βιωσιμότητας των επιχειρήσεων για το 2021.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχουν πληρώσει ένα δυσανάλογα μεγάλο τίμημα από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα και συνεχίζουν να πληρώνουν με κόστος τόσο των επαγγελματιών, όσο και των χιλιάδων εργαζομένων τους.

Μέσα στο παραπάνω πλαίσιο των δυσμενών, επερχόμενων οικονομικών συνθηκών που ξεκάθαρα διαφαίνεται να διαμορφώνεται για την Εστίαση, αλλά και για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των Σερρών για το 2021, καλείστε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να συγκαλέσετε μία ευρεία τηλεδιάσκεψη, παρουσία όλων των αρμοδίων τοπικών φορέων (Υπουργών, βουλευτών), προκειμένου να χαραχτεί μία ενιαία στρατηγική/σχέδιο θωράκισης και διάσωσης των τοπικών επιχειρήσεων της εστίασης.

Διαβάστε επιπλέον Σερραϊκά Νέα: