Σώτος Κοτσαμπάς: Να κλείσουν για δύο – τρεις ημέρες οι επιχειρηματίες στο χώρο εστίασης

Το ενδεχόμενο να κλείσουν για δύο – τρεις ημέρες οι επιχειρηματίες στο χώρο εστίασης τα μαγαζιά τους συμβάλλοντας στον περιορισμό της διασποράς του κορονοιού, άφησε ανοιχτό μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ , ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων εστίασης και αναψυχής Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Ο κ. Πρόεδρος ζήτησε να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Σερρών, του Προέδρου του ΕΒΕΣ, της Ένωσης εστιατόρων και άλλων εμπλεκόμενων φορέων, με θέμα τη ραγδαία διασπορά του κορονοϊού στην περιοχή μας, όπου εκεί να κατατεθεί πρόταση για ολιγοήμερο κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης.


Παράλληλα ο κ. Κοτσαμπάς μετάφερε το θυμό και τη μεγάλη ανησυχία επαγγελματιών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι – όπως είπε- προσανατολίζονται να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για τη μεγάλη διασπορά του ιού το τελευταίο διάστημα.


Εν τω μεταξύ επανέφερε η εν λόγω Ένωση, το αίτημα για άμεση διενέργεια δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Σε συνεργασία με την ΟΕΒΕΣ Σερρών απέστειλε από νωρίς χθες το πρωί σχετική επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη και στο Δήμαρχο Σερρών, όπως επίσης και στον Πρόεδρο ΕΒΕΣ Σερρών εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του Covid-19 στην περιοχή .

Σώτο καλή η πρότασή σου, αλλά ακούω πως κάποιοι επιχειρηματίες θέλουν να κάνουν μήνυση εναντίον κάποιων συναδέλφων σου που έχουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Γιατί λένε πως από αυτά τα μαγαζιά ξέφυγε η κατάσταση

Και μάλιστα έχουν και τους κωδικούς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις ανάλογες …αποδείξεις!

Τι λες και εσύ;

Να τους πιστέψω;

Άλλωστε Σώτο μου οκαθένας μπορεί να θυμώσει

Αλλά να θυμώσεις με τον σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για τον σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με τον σωστό τρόπο, αυτό δυστυχώς για κανέναν δεν είναι εύκολο…

Διαβάστε επίσης για την ΔΕΥΑΣ: