Φτάσαμε στα 152 νέα κρούσματα κορονοϊού στο Νομό μας: Ξεμείναμε από γιατρούς και στην ΜΕΘ;

Εμείς στο Νομό μας βλέπουμε απλά τις ανακοινώσεις και δυστυχώς απλά …παρακολουθούμε!

Γιατί μπορεί όλη η χώρα να είχε χθες 5.449 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, αλλά καλά θα κάνουμε να δούμε πως ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφτασε ήδη τους 747.595 ενώ μόλις 6.638.870 είναι οι συμπατριώτες μας που έχουν κάνει ήδη το εμβόλιο.

Δηλαδή φτάνουμε αισίως στο 70% και έτσι όπως βαδίζουμε, θέλουμε δεν θέλουμε θα φτάσουμε στο επίπεδο της …ανοσίας!

Μιας και θα κολλήσουμε …άπαντες!

Φυσικά είμαστε πρωταθλητές και στα κρούσματα, μιας και είχαμε εκατόν πενήντα δύο (152) νέα κρούσματα κορονοϊού στο Νομό μας σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Όσο για τους νεκρούς, μέσα στο Σαββατοκύριακο φτάσαμε στους δέκα (10) και όπως καλά καταλάβατε ήταν όλοι τους …ανεμβολίαστοι!

Και μη νομίζεται πως όλα πάνε καλά στην ΜΕΘ, μιας και από χθες λειτουργεί όλο κι όλο με τρεις γιατρούς, καθώς οι δύο έχουν ζητήσει αναρρωτικές άδειες, ενώ ο τρίτος υπέβαλε την παραίτησή του , μιας και ήρθε ο καιρός για την συνταξιοδότησή του…

Οπότε μετά τους αναισθησιολόγους μας βλέπω να ψάχνουμε και για …εντατικολόγους!

Θα μου πεις στην διοίκηση δεν το πρόβλεψαν;

Σιγά να μην….

Η διοίκηση ασχολείται με ποιο σοβαρά θέματα, όπως για παράδειγμα τα νομικά ζητήματα, μιας και ήδη, έξη από τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους στο Νοσοκομείο μας, ζήτησαν την παρέμβαση του εισαγγελέα για να διερευνηθούν οι συνθήκες στις οποίες νοσηλεύτηκαν….

Θα μου πεις θα βγει καμιά άκρη;

Δύσκολο έως …ακατόρθωτο, αλλά άντε να το πεις σε αυτούς που χάσανε τον άνθρωπό τους!