Κρούσματα στη ΔΕΥΑΣ και ΔΕΥΑΣΙ

Μέχρι στιγμής έχουμε κρούσματα και στην περιφέρεια και στην ΔΕΥΑΣ, στη ΔΕΥΑΣ Σιντικής ενώ χθες επιβεβαιώθηκε και ένα κρούσμα και στο Δήμο Εμμ. Παππά.

Συγκεκριμένα Θετικός στον κορονοιο διαγνώστηκε υπάλληλος που εργάζεται στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Σιντικής .

Ήδη οι υπόλοιποι εργαζόμενοι τέθηκαν σε εθελοντική καραντίνα 14 ημερών .

Ενω τις επόμενες ημέρες θα γίνουν διαγνωστικά τεστ .

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Εμμ. Παππά βρίσκονται σε καραντίνα μαζί με έξι ακόμα υπηρεσιακά στελέχη

Λες και δεν είχαν να κάνουν τίποτα καλύτερο σήμερα είναι αναγκασμένοι να δουλέψουν από τα σπίτια τους

Πάντως απολύμανση όμως μάθαμε θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου μετά την αποχώρηση των εργαζομένων, αλλά και διαγνωστικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε όλο το προσωπικού του Δημαρχείου την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 κατόπιν των σχετικών οδηγιών του Νομιάτρου.

Πάντως σήμερα οι υπηρεσίες του Δήμου θα υποδέχονται το κοινό από τις 09:00 έως τις 13:00, ενώ συνιστάται να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για την αποφυγή συνωστισμού.

Όχι το Γραφείου του Δημάρχου δεν θα λειτουργήσει και θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας….

Αλλά είπαμε,σε τίποτα δεν διαφέρει το να μην υπάρχουν νόμοι από το να μην εφαρμόζονται οι νόμοι. ..

Σωστά;

Στο Δήμο Σερρών προφανώς φοβόμενοι το συνωστισμό, ανέβαλαν τουλάχιστο προσωρινά τη δράση προληπτικής ιατρικής προσυμπτωματικού ελέγχου σχετικά με τη ανίχνευση κινδύνου για αυτόματα κατάγματα που προγραμμάτιζαβ να κάνουν στη πόλη των Σερρών, στο Σκουτάρι και στο Λευκώνα για τις ημερομηνίες που αρχικά είχαν ανακοινωθεί .

Με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθούν οι νέες ημερομηνίες ενώ το αρμόδιο γραφείο της Δημόσιας Υγείας θα επικαιροποιήσει τα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού.

Αυτό που εν αναβλήθηκε όμως ήταν βα τιμηθεί στις Σέρρες οπροστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος.

Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, όπου παρέστησαν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Βουλευτές και Άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ευχές προς τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους έστειλαν όλοι , μικροί και μεγάλοι, καθώς όλοι περιένουν από την αστυνομία να κάνει την δουλειά της

Γιατί άραγε;

Διαβάστε επίσης για τον Χάρη Τσιώνη: