Στο Στρυμονικό πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ

Πραγματοποιήθηκαν επιτέλους προχθές το μεσημέρι, τα εγκαίνια του νέου Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ στο Στρυμονικό Σερρών.

Έναν υπερσύγχρονο σταθμό, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος και στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου:

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μάλιστα έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων, ενώ παρόντες ήταν και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως και όλοι οι βουλευτές του Νομού μας, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, και όλοι σχεδόν οι Δήμαρχοι, οι εκπρόσωποι των φορέων και βεβαίως οι μέτοχοι του ΚΤΕΛ.

Από το βήμα της εκδήλωσης τόσο ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν.Σερρών Ηλίας Παπαγεωργίου όσο και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών Σοφοκλής Φάτσιος ευχαρίστησαν τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την συνεισφορά του στην ολοκλήρωση του έργου, ενώ από την πλευρά του ο κ.Καραμανλής συνεχάρη τους μετόχους του ΚΤΕΛ για την αγάπη, το πάθος και την εργατικότητά τους και υπογράμμισε για μια ακόμη φορά την αποτελεσματικότητα της σύμπραξης ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Εμείς θα ευχηθούμε στους μετόχους πάντα κέρδη και πάντα επενδύσεις και φυσικά καλή τύχη και λιγότερο …κακό!

Γιατί οι μεταφορές ήταν οι πρώτες που πλήρωσαν το μάρμαρο της πανδημίας, που δεν λέει να …εξοφληθεί!