-Βασίλη τον άκουσες τον Σπίρτζη; «Θα επαναφέρει τη δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». -Μάλλον θα ξέχασε τα λαϊκά ... δικαστήρια! Ειδάλλως..

Την Κυριακή στο Ελπίδα η Δημοτική Πρωτοβουλία θα κάνει Ανοικτή παρουσίαση του συνδυασμού της!

Την Κυριακή στο Ελπίδα η Δημοτική Πρωτοβουλία θα κάνει την

Επίσημη Πρώτη

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ διοργανώνει τη Γενική Συνέλευση της παράταξης την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT.

Μετά από τη Συνέλευση θα ακολουθήσει η πρώτη πολιτική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Θεόδωρου Αραμπατζή και θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της παράταξης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Ο Θεόδωρος Αραµπατζής και η ∆ηµοτική Πρωτοβουλία Σερραίων σας προσκαλούν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 19.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Elpida Resort, στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, στην ανοικτή παρουσίαση του συνδυασµού της παράταξης.

Θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της παράταξής µας στις ερχόµενες ∆ηµοτικές εκλογές της 26 Μαΐου 2019 και οι επικαιροποιηµένες θέσεις της ∆ηµοτικής µας παράταξης.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ∆ηµοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων µετά την εκλογή του στις 22 Απριλίου 2018, είναι ο Θεόδωρος Αραµπατζής.

Ο κ. Αραµπατζής είναι παντρεµένος µε την κ. Ελένη Αραµπατζή -∆εληγκιόζη και έχει τρία παιδιά, τον Γεώργιο Αραµπατζή, την Παναγιώτα και την Μαρία Αραµπατζή.

Ο κ.Αραµπατζής, διετέλεσε στον Καποδιστριακό ∆ήµο Καπετάν Μητρούση, πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, ενώ µετά την δηµιουργία του Καλλικρατικού ∆ήµου των Σερρών, διετέλεσε πρόεδρος στην ∆ΕΥΑ Σερρών, πρόεδρος στο Αυτοκινητοδρόµιο Σερρών, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Σερρών, θέση από την οποία παραιτήθηκε, προκειµένου να ηγηθεί του ψηφοδελτίου µας.

Συµπληρώθηκαν δεκαεπτά χρόνια από την ηµέρα που έγινε η πρώτη συγκέντρωση των Σερραίων Πολιτών και πάρθηκε η απόφαση για τη ∆ηµιουργία της ∆ηµοτικής µας Κίνησης.

Μιας δηµοτικής κίνησης η οποία στηρίζεται σε πρωτοβουλία πολιτών και όχι σε κοµµατικές επιλογές.

Μιας δηµοτικής κίνησης που πρωταγωνιστεί στην πόλη και στο ∆ήµο µας για την ενδυνάµωση και την αναβάθµιση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Για µεγαλύτερη αποκέντρωση, για ισόρροπη και βιώσιµη ανάπτυξη, για ισχυρή και αυτοδύναµη τοπική αυτοδιοίκηση, για µια ανθρώπινη κοινωνία.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 19.00 το απόγευµα θα πραγµατοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της ∆ηµοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων και στην συνέχεια θα γίνει η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της παράταξης.

Μιας παράταξης µε παρελθόν, παρόν και µέλλον.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του κ.Αραμπατζή στο SocialProfile

https://www.e-vima.gr/2019/01/synenteyxi-ypopsifioy-dimarchoy-serron-theodoroy-arampatzi-socialprofile/

Exit mobile version