Αθλητικός Σύλλογος Ορεινού Τρεξίματος: Ξεκινούν οι εγγραφές για τον 4ο Lailias Mountain Running!

   Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές για τον 4o αγώνα Lailias Mountain Running, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου 2020 στην Άνω Ορεινή Σερρών. 

Ο σύλλογος ορεινού τρεξίματος «Lailias Mountain Running», διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά τον πετυχημένο ορεινό αγώνα τρεξίματος και σας ανακοινώνει ότι αυτή τη Δευτέρα 2 Μαρτίου (Καθαρά Δευτέρα), ανοίγει η πλατφόρμα των εγγραφών για τον αγώνα που θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Μαΐου!     

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μία των 27 km και μία των 12 km, μέσα στον καταπράσινο και πανέμορφο ορεινό όγκο του Λαϊλιά Σερρών!

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού έχει οριστεί η πλατεία της Άνω Ορεινής Σερρών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους μέσα από την ειδική πλατφόρμα του website μας www.lailiasmountainrunning.gr. 

Παρακαλούμε θερμά όσους δρομείς ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ως τις 30 Απριλίου που αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, καθώς δεν πρόκειται να δοθεί παράταση ούτε να επιτραπούν εγγραφές την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση! Σας περιμένουμε να ζήσουμε και να μοιραστούμε την εμπειρία του ορεινού τρεξίματος στον αγαπημένο μας Λαϊλιά!

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here