Λευτέρης Αβραμάκης: Να ενισχυθεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Λευτέρης Αβραμάκης: Να ενισχυθεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Δέκα τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κατόπιν πρωτοβουλίας του Βουλευτή Σερρών, Λευτέρη Αβραμάκη, κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων ζητώντας την ενίσχυση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Σερρών αλλά και τη γενικότερη ενίσχυση του Νοσοκομείου σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα οι Βουλευτές αφού παραθέτουν τον μεγάλο αριθμό των εξυπηρετούμενων μόνιμων και έκτακτων περιστατικών που εξυπηρετεί το Νοσοκομείο Σερρών, ζητούν την άμεση ενίσχυση της Μονάδας, όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί η διοίκηση της υγειονομικής περιφέρειας προεκλογικά.

Ταυτόχρονα, αναφέρονται και στη διαδικασία προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την υποστελέχωση των δημοσίων δομών υγείας, όπως το Νοσοκομείο Σερρών.

Εκτός από την ενίσχυση της Μονάδας Νεφρού οι Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν να μην ακυρωθούν και να μην καθυστερήσουν οι δρομολογημένες προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτών καθώς διακυβεύεται η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Σερρών που βρίσκεται σε διαρκή εφημερία εξυπηρετώντας τις ανάγκες 180.000 μόνιμων κατοίκων.

Οι Βουλευτές που συνυπογράφουν την ερώτηση είναι οι Αβραμάκης Λευτέρης, Αυλωνίτης Αλέξανδρος-Χρήστος, Γκιόλας Γιάννης, Καρασαρλίδου Φρόσω, Μαμουλάκςη Χάρης, Μάρκου Κώστας, Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα,  Παπαδόπουλος Σάκης, Πολάκης Παύλος, Φάμελλος Σωκράτης, Χατζηγιαννάκης Μίλτος και Χρηστίδου Ραλία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here