Στην τελευταία μονομαχία Αγγελίδη – Φωτιάδη, κέρδισε..το κοινό!

Λογοδοσία Πέτρου Αγγελίδη

Πολιτικά χθες είχαμε την λογοδοσία του Δημάρχου για το 2018 και την τελευταία μονομαχία Αγγελίδη – Φωτιάδη, με ξεκάθαρο νικητή τον πρώην Δήμαρχο, που αν μη τι άλλο, κατάφερε να μαζέψει όλους όσους μπόρεσε στα Αστέρια, για να πραγματοποιήσει το κύκνειο άσμα του.

Φυσικά με τις ευλογίες του κ.Χρυσάφη, που έδωσε την δυνατότητα, έστω και αντι-καταστατικά, στον πρώην Δήμαρχο να εκθέσει τόσο όλο το έργο του, όσο και την «προίκα» που άφησε στην σημερινή δημοτική αρχή.

Ίσως του χρόνου στην ανάλογη εκδήλωση τόσο ο κ.Χρυσάφης, όσο και ο κ. Αγγελίδης αναλάβουν από κοινού την εκδήλωση, με τον κ.Φωτιάδη, απλό ..θεατή!

Από την πλευρά του ο κ.Χρυσάφης αφού προλόγισε τον πρώην δήμαρχο και έδειξε την ενδοτικότητα που τόσο είναι απαραίτητη, υποσχέθηκε την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω του διαδικτύου, έτσι ώστε οι Σερραίοι πολίτες να ενημερώνονται σε απευθείας μετάδοση για τα τεκταινόμενα.

Από την πλευρά του ο κ.Φωτιάδης, έδειξε για ακόμα μια φορά, πόσο δίκαιο είχε ο Σερραικός λαός που τον καταψήφισε.

Κατακριτικός και αμετροεπής, επιδόθηκε για άλλη μια φορά στο να καταγγέλλει την προηγούμενη δημοτική αρχή, ξεχνώντας το σήμερα και στα σίγουρα το …αύριο!

Πάντως αν μη τι άλλο ο κόσμος το …ευχαριστήθηκε!

Διαβάστε επίσης εδώ για τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here