Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Λοβέρδος…

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής το οποίο, εφόσον επικρατήσει, σκοπεύει να το ενσωματώσει στην αρχική πολιτική μήτρα του, δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Λοβέρδος διεκδικεί την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ!

Η παρουσίαση είχε, άλλωστε, πολλά παπανδρεϊκά στοιχεία, πέρα από την υπόσχεση για επαναφορά του ονόματος καθώς και του εμβληματικού πράσινου ήλιου. Είχε, για παράδειγμα, Carmina Burana, που παρέπεμπε ευθέως στον ιδρυτή Ανδρέα Παπανδρέου, είχε και ως βασικό σύνθημα την «Πράσινη Επανάσταση» που ήταν και παραμένει από τα αγαπημένα μότο του Γιώργου Παπανδρέου.

Την επομένη
ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε μάλιστα στη Θεσσαλονίκη όπου παρέμεινε επί διήμερο και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη του κόμματος.

Είδε τον πρώην βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης και εκ των βασικών στελεχών της πάλαι ποτέ βενιζελικής πτέρυγας, Βασίλη Γερανίδη, αλλά και τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του 2019, Χρήστο Παπαστεργίου, όπως και το στέλεχος Χρόνη Μακρίδη.

Στο πρόγραμμά του ήταν συναντήσεις και με άλλα στελέχη και πρώην βουλευτές, ενώ σε επόμενη άνοδο θα επιδιώξει να συναντηθεί και με στελέχη της αυτοδιοίκησης, όπως τους δημάρχους Νεάπολης Συκεών Σίμο Δανιηλίδη και Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο.

Τυχαίο;

Δεν νομίζω;

Δείτε επίσης