Έκανε αισθητή την παρουσία του ο νέος Πρόεδρος Θανάσης Μαλλιαράς !

Ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς έκανε αισθητή την παρουσία του κατά την επίσκεψη Καλαφάτη.

Στην σύσκεψη που ακολούθησε στην αίθουσα Κ.Καραμανλής της Αντιπεριφέρειας έκανε αισθητή την παρουσία του ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κο Αθανάσιος Μαλλιαράς, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία του προέδρου της ΟΕΒΕΣ κ. Κοτσαμπά, που εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών, κο Δημήτρη Βροντελή.

Απών ο Κοτσαμπάς, έδωσαν το παρών Λεονταρίδης και Μηλίγκα

Αντίθετα παρούσα ήταν η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, κα Κυριακή Μηλιγκα, ενώ ο μόνος βουλευτής στην συνάντηση ήταν ο κος Λεονταρίδης

Στην σύσκεψη βρέθηκαν εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κου Σπυρόπουλου ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Γιαννάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, κος Ταϊρης και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Επιχειρήσεων, κος Μήχος.

Θανάσης Μαλλιαράς: Ανάγκη στήριξης των σερραϊκών επιχειρήσεων!

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Αθανάσιος Μαλλιαράς, τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης των επιχειρήσεων κατά την επόμενη ημέρα της πανδημίας του κορωνοιού και παρουσίασε τις αναπτυξιακές προτάσεις του Επιμελητηρίου Σερρών, καθώς και τις δραάσεις που σχεδιάζονται για το επόμενο διάστημα.

Από τη μεριά του ο Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα και να συνδράμει στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Σερρών, αλλά όλοι ξέρουμε πια πόσο περιορισμένος είναι ο ρόλος του υφυπουργού και πάνω από όλα του ίδιου του Υπουργείου.

Οπότε…
Δεν περιμένουμε και …θαύματα!