-Βασίλη γιατί την Τσικνοπέμπτη θα λείπει ο Δεσπότης; -Μήπως γιατί δεν θέλει να ακούσει τον FY.

Θανάσης Μαλλιαράς: Το Επιμελητήριο Σερρών θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό

Το «παρών» στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- Παραρτήματος Σερρών έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.


Ο κ. Μαλλιαράς ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση του Ερυθρού Σταυρού και ευχήθηκε στη διοίκηση και στα μέλη υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν το σπουδαίο κοινωνικό τους έργο.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξήρε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και τόνισε πως η συνεισφορά του Τμήματος Σερρών στην τοπική κοινωνία είναι σημαντική και αξιοθαύμαστη .

Τόνισε δε πως το Επιμελητήριο Σερρών θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο και στο μέτρο του δυνατού τόσο τον Ερυθρό Σταυρό όσο και άλλους φορείς ,που βρίσκονται πάντα κοντά στον συνάνθρωπο.


Μάλιστα , η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.- Παραρτήματος Σερρών Μαρία Θεοδωρίδου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αθανάσιο Μαλλιαρά, για την δωρεά ενός φορητού απινιδωτή , στην οποία είχε προχωρήσει το Επιμελητήριο λίγους μήνες πριν , τονίζοντας πως αυτή η συνεισφορά συνιστά μια εξαιρετικά σημαντική στήριξη προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Exit mobile version