Συνάντηση Μαλλιαρά με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας- Θράκης

Τους εκπροσώπους της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας- Θράκης υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος της Ένωσης Παύλος Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον κ. Μαλλιαρά για τα σχέδια διοργάνωσης ποδηλατικών αγώνων στις Σέρρες μέσα στο επόμενο διάστημα και συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών, σε μια τέτοια εκδήλωση που θα αφορά ποδηλάτες όλων των ηλικιών.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς συνεχάρη την προσπάθεια που γίνεται από την Ένωση για την προώθηση της ποδηλασίας και την ενθάρρυνση όλο και περισσότερων νέων παιδιών να ασχοληθούν με αυτή και τόνισε πως το Επιμελητήριο  υποστηρίζει πάντα ,όπως και όσο μπορεί, δράσεις που προβάλλουν τον τόπο μας και ενισχύουν την τοπική αγορά.

Στη συνάντηση συμμετείχε από πλευράς του Επιμελητηρίου και ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης, ενώ από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας –Θράκης το «παρών» έδωσαν επίσης ο Ταμίας Νίκος Μπαρμπαρούσης, το μέλος Γιώργος Θεοδωρίδης και το μέλος του Δ.Σ. «ΜΑΧΗΤΗΣ» Σερρών Μάκης Χατζηλιάδης.