Περιμένει το master plan για την Αμφίπολη ο Σχοινάς

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου από την πλευρά του παρουσίασε την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Π.Ε. Σερρών, αλλά και τις φωτεινές εξαιρέσεις, που δείχνουν να αντιστέκονται σθεναρά στην κρίση

Ο κ. Σχοινάς στην απάντησή του, συμβούλεψε τους φορείς, πως θα πρέπει από μόνοι τους να εκπονήσουν ένα σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής, βασιζόμενοι στο αξιοθαύμαστο μνημείο της Αμφίπολης!

Ένα master plan!

Καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ανάδειξη του μνημείου και ακόμα μιας σπουδαία ευκαιρία ανάπτυξης θα πάει…χαμένη!

Πάντως ο ίδιος επέμεινε πως και η τωρινή υγειονομική κρίση γεννά επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς η κρίση είναι παγκόσμια και θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε ως εφαλτήριο ανάπτυξης.

Μάλιστα έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση των φορέων του τόπου μας

Το πως και το που, εναπόκειται στους φορείς, καθώς αυτοί θα πρέπει  να κάνουν τα απαραίτητα βήματα

Πάντως πρωταθλητής στην ξενάγηση αναδείχθηκε ο Σπυρόπουλος και λόγω κτηρίου, αλλά και λόγω χρόνου…

Το δώρο του κ. Σπυρόπουλου προς τον κ. Σχοινά ήταν ένα ομοίωμα του Λέοντα της Αμφίπολης, το οποίο δέχθηκε και χάρηκε ο τελευταίος ομολογώντας πως η Αμφίπολη και ο Λέων της, υπήρξε μία από τις πρώτες εκδρομές που πραγματοποίησε

Στον κ. Σχοινά προσφέρθηκαν ακανέδες και η Σερραική σπιρουλίνα καθώς και ενημερωτικό υλικό για την περιοχή της Κεν. Μακεδονίας, όπως και το νέο βιβλίο για την Αμφίπολη, που επιμελήθηκε η αρχαιολόγος και Τομεάρχης Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. κ. Αικ. Περιστέρη.

Διαβάστε επίσης για την επιβολή προστίμου σε club η αστυνομία στις Σέρρες: