Μειώνονται τα κρούσματα και όλη η προσοχή πέφτει στους μαθητές της Γ’ Λυκείου

Τα κρούσματα καθημερινά μειώνονται στο Νομό Σερρών, ενώ και τα πράγματα στο Νοσοκομείο μας πάνε από το καλό στο…καλύτερο!

Αν εξαιρέσουμε κάποια τμήματα στα σχολεία που κλείσανε, είναι πολύ σημαντικό πως τα παιδιά της Γ’ Λυκείου είναι όλα τους καλά, καθώς σε λίγες μέρες κρίνεται το μέλλον τους.

Πάντως το επόμενο 15θήμερο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και χρειάζεται λίγο ακόμα προσοχή ώστε να μην νοσήσουμε ξανά 

Όσο για την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, για την ομαλή προσέλευση και διεξαγωγή Υγειονομικών εξετάσεων των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, του Λιμενικού Σώματος και των λοιπών Στρατιωτικών Σχολών, αποφάσισε πως προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας και να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός, οι υποψήφιοι για εξέταση να πρέπει να κλείσουν ραντεβού, τηλεφωνικά στο νούμερο 14546 και ηλεκτρονικά στο site του Νοσοκομείου https://hospser.gr/ στο πεδίο «Ηλεκτρονικά Ραντεβού».

Οπότε εκτός των τακτικών προγραμματισμένων ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία, θα εξετάζονται οι προσερχόμενοι υποψήφιοι ως ακολούθως:

Στο Μαιευτικό-Γυναικολογικό Ιατρείο όλες οι προσερχόμενες καθημερινώς, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στο Ω.Ρ.Λ Ιατρείο έως πέντε (5) καθημερινώς, Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Τετάρτης.

Στο Οφθαλμολογικό Ιατρείο έως πέντε (5) καθημερινώς, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στο Καρδιολογικό Ιατρείο έως έξι (6) κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Στο Ακτινολογικό έως δέκα (10) καθημερινώς, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στο Μικροβιολογικό: έως δέκα (10) καθημερινώς, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στην Ψυχιατρική για εκτίμηση όλοι οι προσερχόμενοι καθημερινώς, Δευτέρα έως Παρασκευή, αφού πρώτα υποβληθούν σε ψυχιατρική δοκιμασία (Τεστ).

Στο Γραφείο προστασίας Δικαιωμάτων Ασθενών θα υπάρχει ιατρός για τρεις (3) ώρες 09.30 έως 12.30 προκειμένου να εκδίδει παραπεμπτικά για Αιματολογικές –Ακτινολογικές Εξετάσεις.

Δείτε επίσης