Κώστας Μελίτος για το πρότζεκτ της Αμφίπολης: Θέλει πολύ δουλειά η μελέτη ενός έργου….

«Για να ολοκληρωθεί ένα έργο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια , πολύ δουλειά  αρκετά χρόνια νωρίτερα . Η σύνταξη της πρότασης ξεκίνησε το 2016 και  το 2019 παραδώσαμε ένα πρότζεκτ εγκεκριμένο για την Αμφιπολη και τον αρχαιολογικό χώρο ( το μόνο που έλειπε ήταν τα τεύχη δημοπράτησης , λόγω αλλαγής της νομοθεσίας με συνέπεια αδυναμίας σύνταξης τους μέχρι εκείνη την στιγμή ) σε συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία.

Επίσης είχε προβλεφθεί για το συνεδριακό κέντρο και η προμήθεια του εξοπλισμού προβολής και δεν προβλέφθηκε η επίπλωση του κτιρίου- λοιπός εξοπλισμός  ( γραφεία Καρεκλες κλπ) λόγω αδυναμίας του προϋπολογισμού .

Η νέα δημοτική αρχή , αντί να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα ή να προβεί σε νέα προμήθεια εξοπλισμού από άλλα  χρηματοδοτικά εργαλεία , μετέφερε τον εξοπλισμό του πρώην Δημαρχείου Αμφίπολης της Παλαιοκώμης στο Νέο συνεδριακό κέντρο στην Αμφιπολη , αφήνοντας έρημο ένα πρώην Δημαρχείο.

Αυτά λέει ο πρώην δήμαρχος Αμφίπολης για το γυμνό δημαρχείο της Παλαιοκώμης και τις κινήσεις απελπισίας της νέας δημοτικής αρχής…

Κώστα μήπως θα έπρεπε να μας πεις και κάτι για τα οικονομικά του Δήμου Αμφίπολης;

Που μπορεί εσύ να μην τα άφησες ανθηρά, μιας και μέχρι το ’90 πάλευες να εξοφλήσεις τόσο την ΔΕΗ όσο και το ΦΟΣΔΑ, αλλά όπως μαθαίνω σήμερα τα πράγματα πάνε από το κακό στο …χειρότερο!

Ή έχω άδικο;