Το ΜέΡΑ 25 στις Φωτεινές Μέρες

Αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ 25 συμμετείχε στις εκδηλώσεις Φωτεινές Μέρες

Αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ 25 συμμετείχε στις εκδηλώσεις Φωτεινές Μέρες που διοργανώνουν τα ΚΔΑΠ, τα ειδικά σχολεία, το ΚΑΑΜΕΑ και οι σχετικοί Σύλλογοι με την στήριξη της αντιδημαρχίας κοινωνικής πολιτικής του δήμου Σερρών, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ στις 3 Δεκεμβρίου.      

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων το μέλος του τομέα Αυτοδιοίκησης κ. Σιδεράς Στέργιος, συνεχάρη την αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής κ. Σωτηρία Πάνου για την διοργάνωση των εκδηλώσεων, ενώ απευθυνόμενος στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και φίλων παιδιών ΑΜΕΑ Π.Ε Σερρών κ. Κατερίνα Παπάζογλου δήλωσε:

το ΜέΡΑ25 Σερρών είναι υπέρ της ισότητας των ευκαιριών και πιστεύει στη συλλογική ευθύνη για την αντιμετώπιση της αναπηρίας.

Το ζητούμενο είναι η ένταξη των αναπήρων στην αγορά εργασίας και στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου.

Οι Φωτεινές Μέρες συνεχίζονται και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις θα παρευρεθεί η υπεύθυνη επικοινωνίας του Μέρα 25 Σερρών

Οι Φωτεινές Μέρες συνεχίζονται και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις θα παρευρεθεί η υπεύθυνη επικοινωνίας του Μέρα 25 Σερρών ,που έχει την ιδιότητα της παιδαγωγού Κα. Αγιαννίδου Χριστιάνα.

Το ΜέΡΑ 25 στηρίζει τέτοιου είδους διοργανώσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία, να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων και έτσι να προάγουν την κοινωνική συνοχή.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here