Το ΜέΡΑ25 ανάχωμα του ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως όχι;

Επίθεση στον Γιάννη Βαρουφάκη αλλά και σε όσα ΜΜΕ τον προωθούν εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Star».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ευθέως ότι το κόμμα ΜέΡΑ25 του Γ. Βαρουφάκη «διαφημίζεται» συστημικά ως ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που με έχει εκπλήξει είναι το συστημικό πουσάρισμα που γίνεται στον κ.Βαρουφάκη.

Ο Βελόπουλος έχει εξαφανιστεί επειδή κόβει από τη Νέα Δημοκρατία» είπε και πρόσθεσε ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια να αναδειχθεί μια δύναμη – ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας μάλιστα την φράση του πρώην υπουργού Οικονομικών, ότι είναι χαμένη η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ , μίλησε για αλαζονεία.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, η συστημική «ώθηση» που δέχεται ο Βαρουφάκης είναι γιατί αποτελεί όχημα ανακοπής της πολιτικής ανατροπής»

σημειώνοντας πως όσο μας κατέστρεψε, μας χρέωσε πόσα εκατομμύρια, τώρα τον παρουσιάζουν ως «σαγηνευτικό πολιτικό».

Επιμένοντας ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία των αρχηγών, κυρίως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στην Φώφη Γεννηματά αλλά κυρίως στον Δημήτρη Κουτσούμπα για τη ματαίωση του ντιμπέιτ τον οποίο μάλιστα παρομοίασε με τον γνωστό παράγοντα του Εδεσσαϊκού.

Η αλήθεια όμως είναι πως όταν ο Τσίπρας λέει ότι έχει απάντηση σε όσα ισχυρίζεται ο Βαρουφάκης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τη μοιράζεται μαζί μας;

Και μιας και μίλησα για τον Βαρουφάκη να σας ενημερώσω ότι κάποιοι που θέλησαν να μπουν υποψήφιοι βουλευτές στο ΜέΡΑ25 στις Σέρρες κόπηκαν στην Αθήνα.

Μάλιστα ένας από τους υποψηφίους συζητήθηκε για το ΚΙΝΑΛ και ένας ακόμα ήταν και στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής.

Το ποιοι και γιατί όμως μετά τις εκλογές!

Μην τρελαθούμε στα …χτυπήματα;

Χώρια που η ουρά έχει μεγαλώσει …επικίνδυνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here