Στο «τιμόνι» του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών o Δημήτρης Μερετούδης!

Το «τιμόνι» στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ως Πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Δημήτριος Μερετούδης, που ήταν και αντιδήμαρχος του κ. Αγγελίδη.

Ο κ. Μερετούδης χαμηλών τόνων χαρακτήρας, λογικά θα ακολουθεί πιστά τις συμβουλές και τις προτροπές της πλειοψηφίας και είναι δεδομένο πως δεν θα δημιουργήσει προβλήματα.

Ο Γιώργος Ματθαίου στα έργα και στο πλάι του Γιώργου Νυκτοπάτη

Ο κ. Ματθαίου ανέλαβε με την σειρά του ένα πόστο που του ταιριάζει και θα πρέπει να δείξει από αυτή την θέση, πως μπορεί να κάνει πράξη το πρόγραμμα, αλλά και τις θέσεις της Συμμαχίας Σερραίων.

Κακώς μπήκε στην λογική να κάνει πολιτική μέσω facebook, καθώς τις όποιες απαντήσεις τις δίνουμε κ. Ματθαίου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Γιώργος Ματθαίου με ανάρτηση του στο Facebook έδωσε τροφή για σχόλια στην αντιπαράθεση του με τον Θεόδωρο Αραμπατζή.

Από που έβγαλε το συμπέρασμα ο κ. Αραμπατζής ότι απέτυχα σαν πρόεδρος Αυτοκινητοδρομίου. Να τον ενημερώσω ότι ακόμη και χθες μαζί με την διοίκηση αλλά και στο μέλλον από τον νέο πρόεδρο γίνονται προσπάθειες για συμμάζεμα του Αυτοκινητοδρομίου και οδεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Προβλήματα που δημιουργήθηκαν και από την δική του θητεία. Δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε κύριε Αραμπατζή για αποτυχημένους. Δεν έχετε δικαίωμα να χτυπάτε το Αυτοκινητοδρόμιο.

O Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υπερασπίστηκε τον κ. Ματθαίου λέγοντας πώς:

Ο Γιώργος Ματθαίου είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης και ΣΥΜΜΑΧΟΣ! Η θητεία του στο Αυτοκινητοδρόμιο ήταν άκρως επιτυχημένη!

Το γεγονός ότι έκρινα ότι τον χρειάζομαι περισσότερο στην επίβλεψη των έργων καθημερινότητας και αυτεπιστασίας, που μαζί με τον επίσης άξιο συνεργάτη Γιώργο Νυκτοπάτη είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν τον Δήμο αγνώριστο, δεν αναιρεί την μεγάλη προσφορά του στην εταιρεία! Γιώργο είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και στο νέο σου πόστο περίφημα!

Όσο για την θητεία του στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, είναι δύσκολο να κριθεί και γιατί ήταν πραγματικά μικρή, αλλά και γιατί έπεσε και θύμα της πανδημίας, που ουσιαστικά του έδεσε τα χέρια.

Πάντως κακώς και ο ίδιος όπως και όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι δεν έβαλαν τον Χανλίογλου στην θέση του.

Αυτή του …θεατή!

Ειδικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις του…

Διαβάστε επίσης εδώ για τον Δήμο Σερρών