Και εμβολιασμένοι στην ΜΕΘ -αυξάνονται οι Εμβολιασμοί!

Καθημερινά αυξάνονται επιτέλους όλοι όσοι δεν έκαναν για τους δικούς τους λόγους εμβόλιο, πράγμα που για μένα τουλάχιστον σημαίνει πως άρχισαν να …φοβούνται!

Ναι ο φόβος είναι που νικάει τα έρμα, αλλά και το ότι βαδίζουμε ολοταχώς για ένα ιδιότυπο lockdown των …ανεμβολίαστων.

Και επειδή οι επαναστάτες δεν αντέχουν ούτε τις σόμπες στα παγκάκια, κάνουν πέτρα την καρδιά τους και τσιμπιούνται με το …εμβόλιο

Μάλιστα στο Νοσοκομείο μας ο αριθμός των ανθρώπων που προσέρχονται για την πρώτη δόση τριπλασιάστηκε, αφού από τους 80 εμβολιασμούς την ημέρα και στις δύο εμβολιαστικές γραμμές, σήμερα ο αριθμός τους ξεπέρασε τους 250!

Όσο για τους αρρώστους, εκεί δυστυχώς έχουμε κάθε καρυδιάς καρύδι και από ανεμβολίαστους μέχρι …εμβολιασμένους!

Μάλιστα και στην ΜΕΘ φιλοξενούνται, ελπίζουμε για λίγο, και δύο εμβολιασμένοι , δυστυχώς με υποκείμενα νοσήματα!

Στο τμήμα Covid-19 βέβαια που αυξήθηκε λόγω αναγκών από τις 40 στις 56 κλίνες, νοσηλεύονται ήδη 50 ασθενείς, εκ των οποίων οι 14 είναι εμβολιασμένοι παρακαλώ, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε στατιστικά μόνο ο ένας στους δέκα, από όσους νοσηλεύονται στις ΜΕΘ είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Κι από αυτούς το 94% έχουν σοβαρό υποκείμενο νόσημα

Το βρέφος των 15 μηνών, που εγκατέλειψαν άγνωστοι στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας, μάθαμε πως ήδη φιλοξενείται στο νοσοκομείο μας καθώς την Παρασκευή μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας Ηράκλειας, όπου βρέθηκε με πυρετικούς σπασμούς

Το μωρό θα παραμείνει στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε το παιδί να μεταφερθεί στο Δημοτικό Ίδρυμα Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Στυλιανός”.

Πάντως δεν γίνεται να μην βρεθούν οι γονείς του, αν και ήδη μάθαμε πως φρουρείται στο θάλαμο που φιλοξενείται, για τον φόβο των …Ιουδαίων!