Μήλο την έριδος, μεταξύ Αραμπατζή και Χρυσάφη το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!

Ο «τρύπιος» κουμπαράς το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις μεταξύ Χρυσάφη και Δημοτικής Πρωτοβουλίας.

Μπορεί να μην εμφανίζεται συχνά στα ΜΜΕ, ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας κ.Αραμπατζής, όμως με αφορμή την χρηματοδότηση του Αυτοκινητοδρομίου, έχει την άποψη πως ο κ. Χρυσάφης δυστυχώς «πετά την μπάλα στην κερκίδα» με διάφορα ανυπόστατα επιχειρήματα και δεν απαντά στο γεγονός, ότι προσπαθεί να «καπελώσει» το έτοιμο έργο της ανακατασκευής της πίστας του αυτοκινητοδρομίου, που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή με έτοιμη χρηματοδότηση και έτοιμο εργολάβο και καθυστερεί την υλοποίησή του εδώ κι ένα χρόνο, εις βάρος του αυτοκινητοδρομίου.

Το ερώτημα που τίθεται πάλι είναι, γιατί από τη στιγμή που το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το «πράσινο φως» για την υλοποίηση του έργου, ο κ. Χρυσάφης δεν το υλοποίησε, αλλά ζήτησε νέα χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για να αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα χρηματοδότηση;

Η απάντηση είναι μια και μοναδική.

Έκανε όλο αυτό το τρικ για να πει στους Σερραίους δημότες, ότι δήθεν το έργο γίνεται επειδή εξασφάλισε ο ίδιος τη νέα χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσάφης θεωρεί πως οι λογικές των «καπελωμάτων» είναι άγνωστες στην νέα Δημοτική Αρχή, που κατάφερε και έφερε ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ στον Δήμο ύψους 450.000 ευρώ!

Από την μία εξήγησε επαρκώς ότι η χρηματοδότηση αυτή είναι ΜΟΝΟ για την ασφαλτόστρωση της πίστας και ότι τα χρήματα που απελευθερώνονται από την ΣΑΤΑ, μετά από αυτήν την επιτυχία , θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορα έργα για τους Δημότες μας!

Φυσικά και μέσα στις προτεραιότητες των έργων αυτών είναι και υποδομές στο Αυτοκινητοδρόμιο, οπότε ας σταματήσει πλέον αυτή η φιλοσοφία του χθες «των δικών μας και των δικών σας»

Εμείς υπηρετούμε μόνο το «αύριο» και σ αυτό μένουμε στοχοπροσηλωμένοι!

Πάντως κατά την ταπεινή μας άποψη, δεν υπάρχει θέμα.

Μπορεί πραγματικά να πήγε πίσω η ασφαλτόστρωση, αλλά η φετινή χρονιά έχω την αίσθηση πως ήταν …κουλή!

Και δεν υπήρχαν πολλές δραστηριότητες στο αυτοκινητοδρόμιο όλη την προηγούμενη χρονιά και αν υπάρξει σωστός συντονισμός αυτό το καλοκαίρι, θα είμαστε έτοιμοι για την ερχόμενη σεζόν

Χώρια που τα χρήματα που περίσσεψαν και δεν είναι λίγα και θα βουλώσουν πολλές τρύπες…

Τρύπες σαν κι αυτές που πληρώθηκαν για την λάθος ανακατασκευή της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου το μακρινό 2012, που ενώ έφταιγε σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η κακή μελέτη, όλοι έκαναν τουμπεκί και κανένας δεν ζήτησε ευθύνες από κανένα

Μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας σιγοψιθύριζαν αναμεταξύ τους, αλλά ήθελαν δεν ήθελαν ψήφιζαν, γιατί έβλεπαν τον Φωτιάδη να έρχεται …

Άλλο που το γύρισαν «τούμπα» το παιχνίδι…

Χώρια που περιμένει και το γήπεδο στο Σκούταρι τις κερκίδες του…

Που ακόμα περιμένει τις μελέτες και τον αποχαρακτηρισμό του δρόμου και των νεκροταφείων…

Δείτε επίσης